Yogalates este o practica care imbina perfect antrenamentul Yoga cu Pilates, rezultand in practicarea sigura si accesibila tuturor oamenilor din societatea moderna.

Yogalates este potrivit pentru toate varstele, este sigur si accesibil, ideal pentru cei care sufera de dureri de spate, care duc o viata sedentara sau au un job stresant.
Ca si modalitate de antrenament, este excelenta pentru dezvoltarea tonusului general si de fitness, incuranjang in acelasi timp eliberarea de stress, relaxarea si instaurarea calmului interior pentru o stare de bine generala.

La granita dintre Yoga si Pilates, Yogalates actioneaza pe cele trei nivele ale fiintei : trup, minte si esenta. Desi corpul este principalul obiect de lucru, acest antrenament ajuta la armonizarea tuturor acestora.

Întrucât nu numai doamnele suferă de dureri de spate, de lipsă de mobilitate, de stres…ne-am gândit sa vă ajutăm să împărtășiți minunatele beneficii ale acestei practici cu cei dragi.

Puteți participa la această oră atât dumneavoastră, clientele studio-ului, cât si prietenii/iubiții/soții dumneavoastră. Singura ora din programul Vitality la care pot participa atat domni cat si doamne/domnisoare.

Locatie: Vitality Pilates Studio (locatia exacta aici)
Ziua: 31.03.2019 – ora 11.00
Durata: 50 minute

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport , incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Așa cum v-ați obișnuit deja, prima ședință este oferita #gratuit. Va așteptăm cu drag!

Programeaza-te online dand click aici.

Mai multe informatii gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro