Ne intalnim pe plaja cu Cristina (instructor Indian Yoga) la o clasa minunata de Yogalates in aer liber.

Yogalates este o practica care imbina perfect antrenamentul Yoga cu Pilates, rezultand in practicarea sigura si accesibila tuturor oamenilor din societatea moderna.

Yogalates este potrivit pentru toate varstele, este sigur si accesibil, ideal pentru cei care sufera de dureri de spate, care duc o viata sedentara sau au un job stresant.
Ca si modalitate de antrenament, este excelenta pentru dezvoltarea tonusului general si de fitness, incuranjang in acelasi timp eliberarea de stress, relaxarea si instaurarea calmului interior pentru o stare de bine generala.

La granita dintre Yoga si Pilates, Yogalates actioneaza pe cele trei nivele ale fiintei : trup, minte si esenta. Desi corpul este principalul obiect de lucru, acest antrenament ajuta la armonizarea tuturor acestora.

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School.

Locatie: pe PLAJA – zona Faleza Nord – in spatele la Scoala 3 (Complex Unirii), in caputul str. Ciprian Porumbescu (Constanta)
Harta locatie aici.

Ziua: 03 IULIE 2019 – ora 20.00
Durata: 50 minute

Clasa se adreseaza atat persoanelor incepatoare cat si practicantilor mai vechi de yoga sau pilates.

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare, salteluta, prosop, minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Contact: 0722.963.806