Duminica 10 Noiembrie la ora 10:00 avem la Vitality Pilates Studio un invitat special Adriana Raluca Guran, trainer Yoga & Gimnastica perineala. Un suflet bland, deschis si vesel, care vine sa ne incarce cu incredere si energie YIN.

„A fi feminina inseamna, in primul rand, sa fii autentica. Tu cu tine. Chiar daca uneori asta inseamna sa iesi din norme. Inseamna sa accepți ca exista si zile mai putin bune, sa le intelegi, sa priveşti norii acestor zile, nu cu ura, ci cu incercarea de a le intelege mesajul. Stiu ca poate suna SF, insa emotile si starile negative au si ele rolul lor de a-ti arata lucruri pe care poate le-ai neglijat, ignorat sau de care nu erai constienta. Si ploaia are rolul ei benefic pentru natura.

Va astept sa descoperim și sa simțim impreuna intr-un fragment de timp pe care reusim sa ni -l rezervam numai noua , printr- o ora de Yoga pentru feminitate ce minunat e sa fii femeie pentru ca la final sa putem privi intens pe sub sprancene si sa putem spune „stiu cine sunt, ce pot si ma simt bine cu mine oricum”. Adriana

Trainer: Adriana Raluca Guran – absolventa a cursului de trainer Yoga Academy Alliance, practicanta Yoga de multi ani ani si a meseriei de mamica de 15 ani :)

Locatie: Vitality Pilates Studio (Lt. Dumitru Lemnea nr 4, Constanta)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 10 Noiembrie 2019 – ora 10:00
Durata: 50 minute

Daca este prima dvs ora la noi, este gratuita (in limita locurilor disponibile). Daca aveti abonament – se scade sedinta din abonament. O sedinta separata de yoga costa 30 lei.

Accesul la ora se face doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Clasa se adreseaza atat persoanelor incepatoare cat si practicantilor mai vechi de yoga.

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro