Clase de gimnastica pentru copii

Aceste clase pentru copii sunt special create pentru ca juniorul tau sa isi indrepte postura si coloana lui vertebrala sa ajunga in S-ul natural.

Daca copilul sau adolescentul poarta un rucsac greu la scoala sau se apropie de computer prea mult timp, poate duce la o postura proasta, care poate duce la umeri adusi in fata, poate unu mai cazut decat celalalt formand Scolioza, zona toracala curbata mai mult decat este natural, formand Cifoza, dureri ale zonei lombare si arcuite mai mult decat ar trebui, formand Lordoza, toate aceastea creand dureri de spate. Acestea necorectate la timp pot duce la probleme grave la maturitate.

Clasele de gimnastica pentru copii se axeaza pe exercitii speciale de yoga pentru copii, pilates si postural cu scopul dobandirii unei posturi minunate pentru viitor!

Clasele de miscare pentru copii sunt super distractive pentru ca facem posturi din natura in timp ce ascultam muzica. Le stimuleaza imaginatia utilizand accesorii precum fitball (minge mare), cercuri (Pilates Magic Circle), benzi elastice, mingiute si multe altele.

 

Detalii pentru participare si inscriere:

Pentru a participa nu este nevoie decat de haine comode (fara incaltari); saltele, apa si restul accesoriilor le gasiti la studio.

Noi avem grija de copilul dumneavoastra!

Te va ghida in aceasta calatorie Alina Alice Naum, Master Trainer Pilates & Postural si instructor Indian Yoga acreditat de Fitness Scandinavia International School.

 

Data: in fiecare sambata de la ora 11:00 AM – durata aprox. 1 ora.

Tariful unei sedinte de grup este de 30 lei/copil (varsta 6 – 14 ani).

Poti achita sedinta dand click aici.

Locurile fiind limitate recomandam sa ii faci programarea din timp.

Acces doar pe baza de programare online aici.

 

Locatia studio-ului: Strada Ecaterina Varga nr 20, parter, interfon 102 ( Piata Ovidiu, langa hotel Ibis)
Harta pt o mai buna orientare: g.page/vitalitypilatestudio?share

 

Afla detalii despre beneficiile practicii pilates & yoga.

 

Daca nu esti lamurit complet si vrei mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi.

Contact: 0722.963.806 / date de contact.