EMOTII, RELATII, MISCARE, REMEDII FLORALE BACH si VINDECARE 

Vindecare cu Dr Soescu Sorina – serie de 3 evenimente despre vindecarea emotiilor.

De ce sa participi? Pentru a invata cum emotiile te pot controla sau tu poti controla emotiile. Vom face exercitii si tehnici simple, dar puternice, de intelegere a relatiei intre emotii, senzatii ale corpului, ganduri si actiuni vindecatoare.
 
Pentru primul Eveniment (10 mai) despre FRICA – Vom afla despre puterea pe care o antreneaza in corpul si mintea noastra intelegerea, confruntarea si depasirea fricii. Vom sti care organe din corp reactioneaza mai intens la frica si vom discuta despre intrerupatorul interior care inchide sau deschide frica.
 
Al doilea Eveniment (31 mai) despre FURIE – vom intelege forta, intensitatea furiei, a altor emotii inrudite cu ea si modul in care ne afecteaza corpul, organele si tesuturile. De asemenea, vom discuta despre intrerupatorul interior care inchide sau deschide furia.
 
Al treilea Eveniment (14 iunie) despre TRISTETE – vom trai impreuna treceri intre vibratia tristetii si cea a bucuriei, vom explora reactiile corpului, modul in care putem invata sa facem acelasi lucru in viata de zi cu zi.
 
Intelegand mai bine cele trei categorii importante de emotii / senzatii – putem sa aplicam intelegerea in viata zilnica si sa fim mai curajosi, mai calmi si mai bucurosi, indiferent de circumstantele prin care trecem.
 
Cine este invitat la evenimentele de vindecare cu dr Soescu? Orice persoana doreste sa afle mai multe despre sine, despre relatiile in care se afla si despre lumea din jur. Sunt binevenite cuplurile, in orice fel de variante (sot/sotie, prieten/prietena, mama/fiu, tata/fiica, adult/tanar etc etc).
 
Preferam participanti peste 18 ani, pentru ca este important sa beneficieze de experienta si sa aprecieze energia oferita.
 
Ne vom juca impreuna, vom discuta, ne vom misca, vom testa remedii si mai ales, ne vom bucura de impartasirea energiei.
 

Speakeri: evenimentul va fi sustinut de 2 lectori: dr. Sorina Soescu si terapeut Raluca Basuc.

(www.centrulnatura.ro si www.terapiafloralabach.ro)
 
Inscrierea la eveniment se face nominal, pentru fiecare persoana in parte (nu se accepta o singura programare pt 2 persoane).
Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Persoanele fara programare confirmata nu vor avea acces la eveniment.
 
Participarea la toate 3 evenimentele nu este necesara, desi este un bonus trecerea prin cele trei etape – care se vor succeda in ordine logica si se vor construi una pe cealalta.
 
Doar pe baza de programare online dand click aici.
 
Locatie: Vitality Pilates Studio
 
Primul eveniment – are ca subtitlu: FRICA – prietena copiilor
Data – 10 mai 2019 (vineri) – incepand cu ora 17:30
 
Al doilea eveniment – are ca subtitlu: FURIA – iubita adolescenților
Data – 31 mai 2019 (vineri) – incepand cu ora 17:30
 
Al treilea eveniment – are ca subtitlu: TRISTETEA – invatatoarea adultilor
Data – 14 iunie 2019 (vineri) – incepand cu ora 17:30
 
Durata aprox.: fiecare intalnire dureaza 90 de minute (o ora si jumatate), existand la final 30 minute de intrebari, imbratisari, autografe si discutii.
 
Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.
 
Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.
 
Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro
Alte evenimente in care discutam modalitati de vindecare alaturi de dr Soescu Sorina: