Suntem surorile
IORDACHE IRINA & RALUCA

Am descoperit Pilates-ul cu mai multi ani in urma, cand acesta a fost singura solutie pentru a ne recapata energia si vitalitatea. Pilates a fost raspunsul la nevoia de a ne elibera de stress-ul presupus de managerierea unei afaceri – aflata din 2007 pe piata turistica constanteana.

Odata cu recapatarea mobilitatii, a energiei pierdute si a fortei musculare, PILATES-ul ne-a schimbat profund starea de spirit, vibratia si stilul de viata. A devenit o parte componenta a rutinei de zi cu zi.

VITALITY s-a nascut din bucuria si dorinta de a impartasi cu dumneavoastra minunatele beneficii pe care acest stil de miscare il poate aduce in viata fiecaruia dintre noi.

Am avut privilegiul sa facem parte din prima generatie de instructori Pilates din Romania formati de STEFANO CROCETTA, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de Pilates din Europa, presedintele IFA (Asociatia Italiana de Fitness).

Am adus pentru prima data in Constanta minunatele tehnici de relaxare si de antrenament practicate de master trainer-ul Stefano Crocetta. Este placerea noastra sa va initiem in lumea PILATES.

Cristina – Trainer Yoga (acreditare Indian Yoga Academy) & Pilates (acreditare Pilates International Education) & Yoga Prenatala

„Desi in viata de zi cu zi meseria mea nu are nimic de a face cu yoga, totusi din totdeauna am simtit o atractie fata de filozofia hindusa si practica yoga.  Am inceput de foarte tanara sa practic yoga, de la varsta de 14 ani mai ales dupa ce l-am descoperit si lecturat pe Mircea Eliade, insa consecventa in practica am obtinut o in ultimii 7 ani. Am realizat necesitatea unei evolutii spirituale, fara de care consider ca nu as fi progresat ca om.

De ce predau yoga? Alchimizez trairile mele odata cu momentele de practica catre clasa, transmit o farama din ceea ce simt celor cu care vin in contact.

Ce a schimbat practica yoga in viata mea? Aproape totul! Modul in care am devenit constienta de propriul meu corp, cum am reusit sa filtrez gandurile si sa mi echilibrez emotiile. M-a ajutat sa relationez armonios cu oamenii din jurul meu si sa ma strecor cu bine prin multitudinea incercarilor vietii cotidiene. Nu mai spun de beneficiile asupra sanatatii.”

Acreditarile noastre ne indreptatesc sa impartasim cu dumneavoastra cunostintele acumulate:

  1. Diploma de instructor emisa de Ministerul Roman al Educatiei (ANC)
  2. Diploma Instructor Pilates emisa de Alianta Academiilor Internationale de Fitness (FAA International). FAA International este o alianta internationala intre academiile de fitness din Europa in cadrul careia standardele de invatamant superior sunt o prioritate.
  3. Diploma Instructor YOGA ( cu accent pe Ashtanga Yoga Vinyasa, Hatha & Yin Yoga – Yoga Academy Romania/ US Alliance)
  4. Diploma Corex & Postural Trainer ( Fitness Scandinavia School)
  5. Diploma Instructor Barre Fitness ( Barre Fitness Academy)
  6. Trainer Gimnastica Perineala ( Life Balance)
  7. Trainer Gimnastica Prenatala (Pronatalita)
  8. Trainer Pilates Pregnancy (Move On)

Am creat VITALITY pentru dumneavoastra, ca o oaza de liniste si relaxare profunda intr-o lume agitata si mereu in schimbare, care cere zi de zi din ce in ce mai mult de la noi. VITALITY reprezinta locul in care va detasati de tot ce inseamna griji, stress, cotidian.

Diana – Trainer Pilates (acreditare Pilates International Education) & Corex – Postural (acreditare Fitness Scandinavia School)

„In jurul varstei de 30 ani, mi-am dat seama ca trebuie sa incep sa fac miscare. Motivul meu a fost unul rational, deoarece aveam dureri de spate si nu aveam energie. Probleme cu greutatea nu am avut niciodata, insa eram lipsita de vitalitate. Asa am descoperit pilates, iar aceasta metoda de a face miscare m-a cucerit de la prima sedinta. Rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel am dobandit o postura corecta , mi-am tonifiat muschii, durerile de spate au disparut si am dobandit energia necesara de care aveam atata nevoie” 😉

Certificari instructori