Suntem surorile
IORDACHE IRINA & RALUCA

Am descoperit Pilates-ul cu mai multi ani in urma, cand acesta a fost singura solutie pentru a ne recapata energia si vitalitatea. Pilates a fost raspunsul la nevoia de a ne elibera de stress-ul presupus de managerierea unei afaceri – aflata din 2007 pe piata turistica constanteana.

Odata cu recapatarea mobilitatii, a energiei pierdute si a fortei musculare, PILATES-ul ne-a schimbat profund starea de spirit, vibratia si stilul de viata. A devenit o parte componenta a rutinei de zi cu zi.

VITALITY s-a nascut din bucuria si dorinta de a impartasi cu dumneavoastra minunatele beneficii pe care acest stil de miscare il poate aduce in viata fiecaruia dintre noi.

Am avut privilegiul sa facem parte din prima generatie de instructori Pilates din Romania formati de STEFANO CROCETTA, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de Pilates din Europa, presedintele IFA (Asociatia Italiana de Fitness).

Am adus pentru prima data in Constanta minunatele tehnici de relaxare si de antrenament practicate de master trainer-ul Stefano Crocetta. Este placerea noastra sa va initiem in lumea PILATES.

Mihaela Balaceanu – instructor acreditat Yoga Academy, Terapeut Holistic, Consilier de Dezvoltare Personala, Mindfullnes Facilitor, Psiholog in formare

” Din pasiune pentru oameni, pentru psihologie si pentru viata in sine cred cu tarie in posibilitatea noastra de a ne schimba destinele si ne redirectiona energia catre schimbare. Cea mai mare onoare a mea este ca pot calauzi si alte persoane in drumul lor catre Sine si catre starea de bine. Cea mai frumoasa parte a vietii este insasi viata, asa cum o primim si o cream.
Yoga – Modulele Psihologice si Terapiile Holistice m-au ajutat sa descopar parti din mine necunoscute, sa imi armonizez gandurile si sa constientizez legatura intre corp, minte si suflet.”

Acreditarile noastre ne indreptatesc sa impartasim cu dumneavoastra cunostintele acumulate:

  1. Diploma de instructor emisa de Ministerul Roman al Educatiei (ANC)
  2. Diploma Instructor Pilates emisa de Alianta Academiilor Internationale de Fitness (FAA International). FAA International este o alianta internationala intre academiile de fitness din Europa in cadrul careia standardele de invatamant superior sunt o prioritate.
  3. Diploma Instructor YOGA ( cu accent pe Ashtanga Yoga Vinyasa, Hatha & Yin Yoga – Yoga Academy Romania/ US Alliance)
  4. Diploma Corex & Postural Trainer ( Fitness Scandinavia School)
  5. Diploma Instructor Barre Fitness ( Barre Fitness Academy)
  6. Trainer Gimnastica Perineala ( Life Balance)
  7. Trainer Gimnastica Prenatala (Pronatalita)
  8. Trainer Pilates Pregnancy (Move On)
  9. Trainer specializare Reformer & Spine Corrector

Am creat VITALITY pentru dumneavoastra, ca o oaza de liniste si relaxare profunda intr-o lume agitata si mereu in schimbare, care cere zi de zi din ce in ce mai mult de la noi. VITALITY reprezinta locul in care va detasati de tot ce inseamna griji, stress, cotidian.

Certificari instructori