Face Yoga , yoga pentru fata si gat

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul. Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

 

Tarif 200 Lei/persoana acces la program in Biblioteca Online (Biblioteca Online – acces timp de 3 luni)

Tineretea Chipului – Face Yoga cu Diana Visan

Asa cum v-am obisnuit, aducem noutati in Biblioteca Vitality! Va invitam ONLINE, alaturi de DIANA VISAN, TRAINER ACREDITAT DE FACE YOGA din Bucuresti, sa practicam impreuna FACE YOGA!

Programul include 4 sedinte inregistrate de Face Yoga cu Diana Visan (cu durata de aprox. o ora fiecare). Dupa achizitionarea programului vei avea acces timp de 3 luni la inregistrari pentru a le putea relua de cate ori doresti.

Practica FACE YOGA este o metoda naturala si blânda de tonifiere a fetei si gatului prin activarea muschilor faciali, te ajuta sa ai o înfatisare placuta si tinereasca indiferent de vârsta.

Ce aduce nou acest gen de practica este intelegerea mai profunda a felului in care fata noastra se modifica odata cu varsta si a faptului ca putem preveni sau ameliora semnele de imbatranire care se instaleaza la nivelul fetei si gatului prin exersarea consecventa a musculaturii fetei.

Face Yoga are în centrul atentiei miscările si expresiile faciale si ne învată cum să folosim muschii fetei corect si constient, alternând exercitii de relaxare cu exercitii de tonifiere, asa încât in timp să obtinem o linie a fetei fermă, sculpturala, tinereasca.

Practicand FACE YOGA invatam efectiv cateva tehnici de revitalizare, tonifiere si relaxare a fetei, capatam cunostinte concrete, simple si eficiente, pe care le putem integra imediat in ritualul de ingrijire.

FACE YOGA este oricand o altenativa naturala la tratamentele cosmetice costisitoare si poate fi practicata oriunde, oricand, fara costuri si fara echipamente speciale. Se integreaza perfect in stilul de viata al celor care vor sa fie sanatosi, vitali si armoniosi pana la varste inaintate.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Locatie: Biblioteca ONLINE – pe platforma unde faci plata gasesti toate informatiile, inregistrarile etc.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!

Pornim pe acest drum magic impreuna.

Cu iubire. Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro

Despre Trainer – Diana Visan:

“Fiind în permanenta căutare de informații, metode și descoperiri noi care ne pot ajută în demersul de a rămâne tineri, indiferent de vârstă, am descoperit Face Yoga.

Mi-au plăcut atât de mult simplitatea și onestitatea metodei și am fost atât de impresionată de rezultatele pe care le-au obținut practicanții din alte țări, încât am hotărât să devin trainer certificat, ca să pot împărtăși aceste cunoștințe cu oameni care, asemenea mie, doresc să-și mențină sau să-și regăsească tonusul, starea de bine șifrumusețea folosind modalități ușor de practicat, non-invazive , nedureroase și cu un raport cost/ beneficiu corect.

Iar in timp, alegerea s-a dovedit a fi una de succes, practica de Face Yoga aducandu-mi atat mie, cat si celor care au inceput sa o exerseze alaturi de mine, multiple beneficii, atat la nivel fizic, cat si mental, practica fiind una care incurajeaza introspectia, respectful si grija de sine.” – Diana Visan

Beneficiile ce vin odata cu practicarea consecventa a FACE YOGA:

  • ameliorează semnele de îmbatranire – riduri, lipsa de fermitate, aspectul de “fată căzută”

  • tonifiaza musculatura fetei si gâtului, ducând astfel la contururi faciale mai ferme si mai bine definite

  • pielea devine mai luminoasă si mai netedă

  • întreaga înfătisare devine mai detensionata si tinerească

  • contribuie la cresterea încrederii în sine si a stării de bine

Tarif 200 Lei/persoana acces la program in Biblioteca Online (Biblioteca Online – acces timp de 3 luni)