Face Yoga cu Diana Visan

Asa cum v-am obisnuit, aducem noutati in programul Vitality! In luna FEBRUARIE 2023 va invitam ONLINE, alaturi de Face Yoga cu Diana Visan, TRAINER ACREDITAT DE FACE YOGA din Bucuresti, sa practicam impreuna FACE YOGA!

Practica FACE YOGA este o metoda naturala si blânda de tonifiere a fetei si gatului prin activarea muschilor faciali, te ajuta sa ai o înfatisare placuta si tinereasca indiferent de vârsta.

Ce aduce nou acest gen de practica este intelegerea mai profunda a felului in care fata noastra se modifica odata cu varsta si a faptului ca putem preveni sau ameliora semnele de imbatranire care se instaleaza la nivelul fetei si gatului prin exersarea consecventa a musculaturii fetei.

Face Yoga are în centrul atentiei miscările si expresiile faciale si ne învată cum să folosim muschii fetei corect si constient, alternând exercitii de relaxare cu exercitii de tonifiere, asa încât in timp să obtinem o linie a fetei fermă, sculpturala, tinereasca.
Practicand FACE YOGA invatam efectiv cateva tehnici de revitalizare, tonifiere si relaxare a fetei, capatam cunostinte concrete, simple si eficiente, pe care le putem integra imediat in ritualul de ingrijire.

FACE YOGA este oricand o altenativa naturala la tratamentele cosmetice costisitoare si poate fi practicata oriunde, oricand, fara costuri si fara echipamente speciale. Se integreaza perfect in stilul de viata al celor care vor sa fie sanatosi, vitali si armoniosi pana la varste inaintate.
Beneficiile ce vin odata cu practicarea consecventa a FACE YOGA sunt multiple si enumeram cateva dintre ele:

✅ameliorează semnele de îmbatranire – riduri, lipsa de fermitate, aspectul de “fată căzută”

✅tonifiaza musculatura fetei si gâtului, ducând astfel la contururi faciale mai ferme si mai bine definite

✅pielea devine mai luminoasă si mai netedă

✅întreaga înfătisare devine mai detensionata si tinerească

✅contribuie la cresterea încrederii în sine si a stării de bine

“Fiind în permanenta căutare de informații, metode și descoperiri noi care ne pot ajută în demersul de a rămâne tineri, indiferent de vârstă, am descoperit Face Yoga.
Mi-au plăcut atât de mult simplitatea și onestitatea metodei și am fost atât de impresionată de rezultatele pe care le-au obținut practicanții din alte țări, încât am hotărât să devin trainer certificat, ca să pot împărtăși aceste cunoștințe cu oameni care, asemenea mie, doresc să-și mențină sau să-și regăsească tonusul, starea de bine și frumusețea folosind modalități ușor de practicat, non-invazive , nedureroase și cu un raport cost/ beneficiu corect.
Iar in timp, alegerea s-a dovedit a fi una de succes, practica de Face Yoga aducandu-mi atat mie, cat si celor care au inceput sa o exerseze alaturi de mine, multiple beneficii, atat la nivel fizic, cat si mental, practica fiind una care incurajeaza introspectia, respectful si grija de sine.” – Diana Visan

 

Detalii participare Face Yoga:

UNDE? ONLINE pe Zoom
Cand? In Fiecare DUMINICA din Februarie intre orele 10.00 – 11.00
Datele: 05, 12, 19, 26 FEBRUARIE 2023

Odata achitata taxa de participare esti inscrisa automat sa participi online la clasa de Face Yoga de duminica urmatoare.

Contributia ta pt participare la clasa:  50 Lei/persoana. Inscrierea se face simplu, doar achitand taxa.

Daca iti apare mesaj „Out of Stoc/ Stoc Epuizat” inseamna ca locurile pentru duminica sunt ocupate. In acest caz iti recomand ca lunea urmatoare sa intri si sa te inscrii pentru urmatoarea clasa de duminica.

Clasele de FACE YOGA NU se scad din abonamentele curente.

Taxa de participare la clasa este Nerestituibila si nu se poate transfera pentru alta data. Daca nu poti participa poti da inscrierea ta unei prietene, cu conditia sa ne transmiti adresa ei de email pentru a-i trimite linkul de acces.

Fiecare clasa se desfasoara cu maxim 10 participanti, pentru ca Diana sa ne poata vedea in timp real si corecta daca este cazul (te rog sa te asiguri ca te poti conecta cu video la clasa).

Locurile la clase fiind limitate, accesul se face numai pe baza platii, in limita locurilor disponibile, aici:
Click pt plata & inscriere.

Cu aprox 1 ora inainte de inceperea clasei veti primi un link Zoom pe email unde dati click pt a participa la ora.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!

Pornim pe acest drum magic impreuna.

Cu iubire. Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

 

face yoga