Tai Chi, QiGong & Yoga – VITALITY SPA RETREAT

Perioada: Vineri 24 Noiembrie – Duminica 26 Noiembrie 2023

Spa Retreat - Tai Chi, Qi-Gong, Yoga

Asa cum v-am obisnuit, retreat-urile Vitality sunt legendare! Anul acesta, a doua destinatie este una inedita & indelung testata. Te invitam sa te alaturi instructorilor Vitality & Doamnei Doctor Soescu pentru o experienta senzoriala de rasfat!

Unde mergem? Ca Fetele La Spa!!!

DE CE SA PARTICIPI? E SIMPLU:

 • pentru ca fiecare dintre noi are nevoie din cand in cand – sa se rupa complet de cotidian pentru cateva zile, timp in care sa isi intoarca atentia catre sine, sa isi rasfete corpul si sufletul cu masaje , tratamente faciale , sauna, sa rada cu tot sufletul, sa invete sa se conecteze cu sinele, sa inoate in piscina incalzita, isi oxigeneze corpul si sa practice exercitii blande cu corpul sau – veti pleca cu corpul, mintea si sufletul complet resetate si pline de armonie
 • vei avea parte de o experienta unica , care combina Yoga , TaiChi & QiGong cu relaxarea & rasfatul la spa
  Centrul Spa al hotelului ne asteapta cu o suprafata de 2700 de metri patrati – dispus pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer 
 • hotelul de 4* este minunat, zona Spa magica, serviciile si masa tip bufet pe masura
 • vei avea alaturi in aceasta experienta relaxanta 3 dintre instructorii autorizati si mult indragiti de la VITALITY STUDIO, plus minunata Doamna Doctor Sorina SOESCU. Fetele Vitality au experienta turistica in organizarea de grupuri de peste 16 ani, esti pe maini bune
 • locatia din Eforie Nord este usor accesibila din Constanta, direct cu masina , la numai 30 minute

 

Hai cu noi in VACANTA!  3 zile de RASFAT, REJUVENARE SI RELAXARE LA SPA!

La numai o aruncatura de bat de Constanta, in Eforie Nord, ne vom lasa rasfatate intr-un minunat hotel de 4* cu Spa si baza de tratament cu traditie. Piscina incalzita superba, sauna, masaj cu pietre vulcanice, tratament facial sunt doar cateva dintre surprize.

In plus, avem privilegiul sa o avem alaturi in retreat pe DOAMNA DOCTOR SORINA SOESCU, care ne va delecta cu tehnici si miscari  ce armonizeaza corpul & mintea de Tai Chi si Qi Gong.

Noi ne ocupam de tot, tu doar dai click aici si te inscrii.

Oferta Speciala Tai Chi, QiGong & Yoga – VITALITY SPA RETREAT

VINO & STAI SINGURA IN CAMERA SINGLE cu Doar 1.450 lei de persoana pentru intreaga experienta , in limita locurilor disponibile.

TARIF DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA – 1.350 lei pentru intreaga experienta , in limita locurilor disponibile.

!! Oferta Speciala de mai sus este valabila cu EARLY BOOKING pt inscriere pana la data de 01 Octombrie 2023,  cu plata avans minim 500 Lei/pers.

OFERTA SPECIALA include:

 • Cazare 2 nopti/3 zile, loc in camera dubla sau single, in camere elegante, moderne de 4*
 • Mic Dejun sanatos in fiecare zi , 2 mese de seara
 • Alternanta intre practica Yoga, Tai Chi si QiGong
 • Pachet Spa :  1 x Masaj Scalp şi Cervical 20 min, 1 x Masaj cu pietre vulcanice 50 min, iar pentru primele 10 persoane inscrise in retreat – 1 x Tratament facial hidratant de 45 min,
 • Acces o ora/zi la Piscina, sauna umeda si uscata si facilitati fitness
 • Atelier cu Dr SOESCU – Cum Sa fiu Blanda cu mine – tehnici si instrumente de echilibrare a energiilor masculine & feminine

Nu e inclus: transportul de la /pana la hotel (doar 30 min cu masina din Constanta), taxa de statiune – se achita la receptie – 3 lei/pers/zi, mesele de pranz, orice servicii optionale sau tratamente la spa neincluse.

Asa cum v-ati obisnuit la evenimentele Vitality, locurile sunt limitate. Primul venit primul servit, locurile se vor ocupa in ordinea inscrierii si in urma achitarii avansului, aici:

INSCRIE-TE LA VITALITY SPA RETREAT

In plus, primele 10 persoane inscrise beneficiaza de Tratament facial hidratant!!

Sumele achitate (avans cat si diferenta) sunt nerestituibile. Multumim.

CINE SUNTEM?

In cazul in care nu ne stim de la studio, suntem SURORILE IORDACHE – IRINA & RALUCA. Am infiintat Vitality Studio (Constanta) cu peste 7 ani in urma, din bucuria si dorinta de a impartasi cu dumneavoastra minunatele beneficii pe care practica Pilates & Yoga le poate aduce in viata fiecaruia dintre noi. Facand facem parte din prima generatie de instructori Pilates din Romania formati de STEFANO CROCETTA, am avut privilegiul de a ne antrena cu unul dintre cei mai cunoscuti profesori de Pilates din Europa, presedintele IFA (Asociatia Italiana de Fitness). Am adus in Constanta minunatele tehnici de relaxare si de antrenament practicate de master trainer-ul Stefano Crocetta.

Vezi mai multe despre noi si activitatea noastra aici: www.vitalitystudio.ro.

Te asteptam cu mult drag!