Chakrele sunt centrele pranice (energetice) din fiinta umana. In fiecare persoana exista o multitudine de chakre, insa in YOGA sunt utilizate in principal 7 chakre.

Swadhisthana Chakra este cea de-a doua chakra, denumita si chakra sacrala, sau in traducere din sanscrita ” resedinta sinelui”.

Ideea forta corespunzatoare celei de a doua chakra este „respectati-va unii pe altii”. Ea se aplica tuturor interactiunilor dintre noi si orice forma de viata. Din punct de vedere spiritual, fiecare relatie pe care o dezvoltam, de la cea mai formala la cea mai intima, are menirea de a ne ajuta sa devenim mai constienti, sa evoluam spiritual.

Provocarea celei de a 2-a chakra este aceea de a invata sa interactionam in mod constient cu ceilalti, aceasta interactiune reprezentand pentru noi un mare sprijin in dezvoltarea noastra.

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School si YOGA Academy Romania.

„Va astept sa facem o incursiune teoretica privind modul in care suntem influientati de al doilea centru de forta (aspecte generale fizice, subtile si filozofice) apoi practicam o ora de hatha yoga cu scopul concret de identificare la nivelul propriei fiinte, constientizare si armonizare a Swadhisthana Chakra. ” – Cristina (intructor yoga)

 

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta gasiti dand click aici.

Ziua: 07.12.2019 – ora 09.00
Durata: aprox. 90 Minute

Clasa de yoga nu se scade din abonament si nu poate fi considerata prima sedinta gratuita.

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de #programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Clasele se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro