Incepem noul an la Vitality Pilates Studio cu o intalnire de suflet – alaturi de dna doctor Sorina Soescu, asa cum v-am obisnuit deja acest gen de eveniment este o marca exclusiva Vitality.

La cererea sutelor de doamne care au participat la intalniri pana acum alaturi de noi, continuam seria discutiilor de la suflet la suflet cu un om luminat, un terapeut deosebit, dna dr Soescu.

 

Ne bucuram sa va anuntam ca din nou cu aceasta ocazie veti gasi – doar pe parcursul evenimentului – spre achizitie cartea ”Misiunea” la un pret special – de Zyanna Orinda, alaturi de celelalte carti ale dansei.

In 2018 dna doctor Soescu Sorina a scris prima carte sub numele de Zyanna Orinda, care este numele Intelin-ului (inteligentei interioare), al corpului / celulelor sale.

 

„Misiunea” – O carte speciala, cu text profund si desene vindecatoare. O carte scrisa impreuna cu Intelin-ul, cu Inteligenta Interioara si Sinele Inalt. O carte despre acea parte din noi ce ne aminteste cat suntem de puternici.

”Bucataria lui Dumnezeu” – O carte despre fructe – o carte ca o poezie – plină de culoare și de arome – o carte ce vă atrage ca un magnet în lumea magică a ”bucătăriei” lui Dumnezeu – Natura și arborii cu roadele lor!

 

„Am simțit, gândit și realizat această carte cu intenția de a intensifica chemarea fructelor către toți cei care doresc să regăsească drumul către Viață.” – dr Soescu Sorina.

Se ofera autografe dedicate fiecarei persoane ce alege cartea, ca si insotitor de drum :-) .

Incheiem evenimentul cu o clasa de Pilates pentru Sanatate – pentru amplificarea starii de fermitate, forta si echilibru interior.
Clasa de Pilates este sustinuta de intructorii autorizati Vitality Pilates Studio (www.vitalitystudio.ro)

Atentie! in cazul in care doriti sa participati si la ora de Pilates, aceasta va incepe la ora 11:30 si necesita programare separata in sistem. Veti primi confirmarea ambelor programari pe email dupa efectuarea acestora. Clientele fara programare confirmata nu vor avea acces la eveniment.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic.

Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

 

Tirajul acestor cărți este foarte mic, sunt disponibile doar un număr redus de exemplare.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero) – vedeti harta aici
Ziua: 19.01.2019 – ora 09.00 lansarea de carte / 11:30 clasa de Pilates
Durata: aprox. 120 Minute (lansarea de carte) + 50 Minute (clasa Pilates)

 

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

 

Doar pe baza de programare online dand click aici

 

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Detalii despre carti gasiti pe http://www.centrulnatura.ro/carti/

Poze de la eveniment gasiti accesand:

Multumim ca ati fost alaturi de noi si de dna dr #Soescu Sorina in aceasta zi magica. 😍Ne-am reamintit cum sa fim…

Publicată de Vitality Pilates Studio pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019