SUNDAO – „Arta Respiratiei si a Starii de Bine” este o practica de antrenare a mintii si corpului pentru a obtine dezvoltarea fizica, mentala si spirituala – metoda care ne face capabili de a integra si armoniza intreaga Fiinta – minte, corp, spirit. Aceasta practica combina o serie de posturi fizice usoare si tipare de respiratie abdominala menite a cultiva, echilibra si regla sistemul energetic intern al organismului (Ki/Qi).

Practica Sundao se bazeaza pe principiile medicinei orientale, este interpretarea unica a lui Master Yu Jae-Sheen a artei traditionale daoiste practicata de mii de ani in muntii Coreei (Daoism de munte).

SUNDAO – ad litteram “calea naturii pentru perfecțiune umană”.
SUNDAO pentru Starea de Bine ca Intreg: a fi într-o stare fizică, emoțională și spirituală de sănătate, fericire și iubire, de viată îmbelșugată, cu claritate și înțelegere deplină a Intregului care suntem noi cu adevărat, a Potențialului deplin a ceea ce suntem.

Atelierul este condus de LAVINIA MARIN, facilitator certificat SUNDAO si este o invitatie la a ne asuma responsabilitatea asupra starii noastre de bine constante. Sanatatea si vitalitatea noastra este o stare de armonie dintre noi, natura si intreg ecosistemul din care facem parte.

Locatia evenimentului: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Data: 14 APRILIE 2018
Ora inceperii: 10.30 AM
Durata aproximativa – 3 ore

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe baza de programare online accesand:
http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin si se adreseaza doamnelor peste 15 ani.

Informatii suplimentare gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Fotografii de la eveniment gasiti accesand:

– Arta traditionala Daoista –

Publicată de Vitality Pilates Studio pe Sâmbătă, 14 aprilie 2018