In data de 3 noiembrie, incepand cu ora 10:00, la Vitality Pilates Studio are loc o intalnire de suflet alaturi de dna doctor Sorina Soescu, si lansarea cartii ”Misiunea” – de Zyanna Orinda.

Anul acesta dna doctor Soescu Sorina a scris prima carte sub numele de Zyanna Orinda, care este numele Intelin-ului (inteligentei interioare), al corpului / celulelor sale.

O carte speciala, cu text profund si desene vindecatoare. O carte scrisa impreuna cu Intelin-ul, cu Inteligenta Interioara si Sinele Inalt. O carte despre acea parte din noi ce ne aminteste cat suntem de puternici.

 

„Sunt fericită să vă ofer tuturor celor deschiși o carte VIE – cu un text care va ajunge direct la Sufletul vostru și la celulele corpului (pentru că MINTEA îl va primi cam șocată și neîncrezătoare) – și cu desene care schimbă vibrația.

Desenele care sunt incluse în carte modifică reacția fizică a corpului. Privindu-le, veți avea diferite senzații și reacții directe. Desenele ”vindecătoare” sunt desene care vă fac să vă puneți întrebări, să căutați să înțelegeți: cum se poate să simt asta sau asta? ” – dr Soescu Sorina.

 

Se ofera autografe dedicate fiecarei persoane ce alege cartea, ca si insotitor de drum :-) .

 

Incheiem evenimentul cu o clasa de YOGA for Inner Balance – pentru amplificarea starii de fermitate, forta si echilibru interior. Clasa de yoga fiind sustinuta de intructorii autorizati Vitality Pilates Studio (www.vitalitystudio.ro)

Atentie! in cazul in care doriti sa participati si la ora de YOGA, aceasta va incepe la ora 12:00 si necesita programare separata in sistem. Veti primi confirmarea ambelor programari pe email dupa efectuarea acestora. Clientele fara programare confirmata nu vor avea acces la eveniment.

 

Locurile la evenimentul cu dna dr Soescu din data de 3 noiembrie au fost ocupate.

 

Doar doamnele care au programarea confirmată pe email vor avea acces.

Pentru a fi la curent cu evenimentele viitoare dati „like” paginii de Facebook Vitality Studio. Pentru a va programa la orele noastre de yoga/pilates accesati:
http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Mulțumim pentru înțelegere :-)

 

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero) – vedeti harta aici

Ziua: 03.11.2018 – ora 10.00 lansarea de carte / 12:00 clasa de YOGA

Durata: aprox. 90 Minute (lansarea de carte) + 50 Minute (clasa YOGA)

 

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

 

Doar pe baza de programare online dand click aici. 

 

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro

 

” Cei care au rămas la eveniment am împărtășit energia Jocului, a comunicării prin cuvinte și dincolo de cuvinte, energia ieșirii din timp (a fost o uimitoare încadrare în timp, de parcă totul ar fi fost regizat și coregrafiat de un organizator foarte priceput….Universul / Divinul!), energia culorilor și a florilor, energia Îngerilor (am avut printre noi și câțiva îngeri, ce ne-au semnalat ”prea-plinul” de vibrații adulte și nevoia de oxigen sau de liniște!) dar și impulsul Creativității și Începutului.

Mulțumesc din inimă tuturor celor care au fost sâmbătă la eveniment. M-a umplut de bucurie fiecare revedere, fiecare privire în străfundul sufletelor voastre.

”Misiunea” este o carte care mișcă energiile, în sensul dorit de Divin. Produce magie, fără măcar să intenționezi. Pentru că ea este o intenție în sine. Așa încât, întregul eveniment a fost realizat de energia cărții. Cu un mic ajutor din partea organizatorilor (minunatele Raluca și Irina de la Vitality Studio) și a echipei noastre, de la Fundația SIMILE. ” Dr. Sorina Soescu

 

Fotografii de la eveniment gasiti accesand:

Multumim dnei doctor Soescu pentru disponibilitate si pentru ideile transmise si va multumim dvs pentru participare si…

Publicată de Vitality Pilates Studio pe Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018