Restorative Yoga

Traim poate cel mai provocator an al existentei noastre. Acum, mai mult ca oricand, se simte nevoia de a gasi modalitati simple, accesibile prin care sa ne regasim linistea sufleteasca, centrarea, buna dispozitie.
Invatam incet ca singurul mod prin care poti ramane linistit si centrat in mijlocul furtunii exterioare este intoarcerea catre noi.
In acest an avem privilegiul de a putea invata si sa ne insusim tehnici minunate de respiratie, oxigenare, meditatie de la unii dintre cei mai cautati oameni din domeniu la ora actuala. Si ca niciodata, avem acces la aceasta experienta minunata din confortul propriei sufragerii.
Clasele pe care vi le propunem au rolul de a va impartasi diferite tehnici din practica yoga, menite sa ajute la mentinerea unui nivel optim de sanatate.
Vor fi abordate:
– posturi yoga intr-o maniera restaurativa, blanda si accesibila oricarui nivel de practica sau conditie fizica
tehnici de respiratie
– mudre (gesturi care directioneaza in anumite moduri energia in corp)
– tehnici de meditatie
care, practicate cu regularitate, ajuta la crearea unui spatiu de echilibru, regenerare, revigorare, prevenirea imbolnavirilor si sustinerea unui mod de viata sanatos.
Principiul prin care Restorative Yoga actioneaza asupra organismului este activarea sistemului nervos parasimpatic, respectiv diminuarea stresului si inducerea unei stari de relaxare profunda contribuind astfel implicit la:
· musculatura relaxata,
· articulatii sanatoase,
· echilibru hormonal,
· imbunatatirea digestiei,
· imbunatatirea calitatii somnului.
Pentru a te simti cat mai confortabil la clase, asigura-te ca porti imbracaminte lejera dar calduroasa. Tine la indemana perne, paturi, prosop, curele sau cordoane, ideal, dar nu obligatoriu, pozitioneaza-te langa un perete gol; toate aceste accesorii sunt necesare pentru a ne aseza cat mai confortabil in posturi.

Invitat special Corina Doka

„Idila cu yoga a inceput in urma cu 11 ani, intr-o sala de sport, unde absolut intamplator am participat la o clasa demonstrativa. Prima formare in yoga a fost in 2013, iar de atunci am avut formari in fiecare an, acumuland in prezent peste 1200 ore de cursuri de formare in hatha, vinyasa, yin, holistic yoga, pranayama, meditatie si filosofie. Nu cred insa ca beneficiile practicii se pot incadra in chenarul unei diplome ori ca se pot masura in ore de curs. Practica disciplinata, constanta, consecventa este cea care aduce adevaratele beneficii, fiecare experienta fiind atat de personala si diferita.” – Corina Doka

Detalii clasa Restorative Yoga:

Data: Joi – de la ora 19:00
Durata aprox. : 60 de minute (o ora)
Locatie: ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom
Inscrierea la clasa se face online, nominal, pentru fiecare persoana in parte
Link programare aici.
Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Doar persoanele cu programare in sistem si plata confirmata pana la data evenimentului vor primi pe email link-ul si parola de acces la eveniment.
CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 40 lei/persoana (se achita pana la data evenimentului – online cu cardul aici)
NU ACHITATI FARA SA AVETI PROGRAMARE pt ca nu vom sti sa va trimitem parola de acces la event.
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.
Fiind clasa No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online dand click aici.

Te asteptam cu clase adaptate nevoilor curentePilates pt Imunitate, Yoga for Inner Peace, Pilates Postural, Yoga for Letting Go, Pilates pentru Oxigenare, Open & Release Yoga, Pilates for Strength, Yoga for stress release si multe altele.

Te-ar putea interesa de asemenea clasa online de Meditatie si Pranayama (Tehnici de respiratie) din fiecare zi de joi. Afla ce inseamna meditatia si ce facem cu ea.

Vezi care sunt beneficiile claselor Pilates si Yoga. 

 

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro