ayurveda yoga astrologie

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 350 Lei/persoana

(acces program timp de 3 luni)

ECHILIBRAREA ELEMENTELOR IN CORP – Ayurveda & Yoga & Astrologie

Dragii nostrii, cu mare bucurie si entuziasm va propunem o abordare complet nouă, un program ce combină Ayurveda & Yoga & Astrologie.

AYURVEDA – aflam cum echilibram fiecare element in parte. DOSHELE sau cunoaşterea corectă a tipului nostru constituţional, care este realizată din perspectiva sistemului tradiţional de cunoaştere asupra vieţii – AYURVEDA, ne poate oferi o imagine clară asupra caracteristicilor fizice, psihice şi mentale precum şi asupra tendinţelor noastre înnăscute. Printr-o cunoaştere exactă a tipului constituţional, fiinţa umană poate alege să urmeze în mod înţelept un anumit tip de regim alimentar, poate să aleagă ce fel de activităţi este bine să desfăşoare în mod constant ca să îşi poată menţine astfel echilibrul constituţional. Care este dosha ta dominanta? Aflam cum ne putem alcătui un mod de viaţă cât mai echilibrat şi sănătos. Sfaturi pt fiecare dosha in parte.

YOGA – invatam sa ne conectam la fiecare element in parte, trezim energia specifica lui in corpul nostru. Practicam posturi Hatha & Yin Yoga specifice fiecarui element, curatam planul emotional de tot ceea ce am acumulat, pentru a nu se transforma in probleme de sanatate.

Pranayama – tehnici de respiratie pt cresterea capacitatii pulmonare, relaxare si somn, cresterea nivelulul de energie in corp. Aflam cum circula energia, accesam principalele curente energetice din corp.

ASTROLOGIE – Abordam prin intermediul elementului caracteristic fiecarei zodii – trasaturi comportamentale, lectie de viata, sfaturi astrologice inedite.

Ce contine acest program?

Reconectarea la Esenta

  • 5 Ateliere de Activare a Elementelor (Mahabhutas) sustinute de fondatorii Vitality Studio – Irina & Raluca Iordache

  • Ayurveda – Tipologii Doshe – Test de identificare a Doshei tale dominante

  • Ayurveda – Tipologii Doshe – Caracteristici, sfaturi si metode de reechilibrare a elementelor corelat pe fiecare Dosha

  • 2 Practici zilnice Ghidate – pt cresterea nivelului de energie & pregatirea corpului de somn

  • 4 Sesiuni Video cu Astrologul Studio-ului ( Trasaturi & Lectii de viata corespunzatoare fiecarui element in functie de Zodie – abordam toate cele 12 zodii in parte)

  • Sesiune de Intrebari & Raspunsuri la finalul programului

ETER – integram partea energetica prin mudre (sigilii energetice)

AER – tehnici de respiratie & pranayama

FOC – miscare – asane & posturi de energizare

APA – eliberam emotiile stagnante in corp

PAMANT – hrana sau activarea digestiei

Cu ce ramai?

Iti promitem ca la sfarsitul acestui program vei avea instrumentele necesare sa:

  • iti imbunatatesti odihna, scapi de anxietate, te linistesti in momente cheie, aduci stare de bine si bucurie in viata ta de zi cu zi,
  • iti echilibrezi stilul de viata din punct de vedere ayurvedic
  • inveti tehnici de respiratie pt a-ti ridica singur/a nivelul de energie in corp oricand ai nevoie
  • eliberezi emotiile stocate in corp, te energizezi si iti ridici nivelul de vibratie.

Mai mult, toate aceste tehnici, recomandari si practici iti stau la dispozitie timp de 3 luni de zile – sa le repeti, utilizezi si inveti pentru a le aplica in viata de zi cu zi.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Locatie: ONLINE – pe platforma unde faci plata gasesti toate documentele, inregistrarile claselor si sesiunea de intrebari, etc.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!

Pornim pe acest drum magic impreuna.

Cu iubire. Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro

Tarif 350 Lei/persoana

(acces program timp de 3 luni)