Programul de slabit armonios – Silhouette

Te simti ingreunat sau pur si simplu iesit din forma? Cauti o modalitate sa slabesti armonios?

Vrei sa ai mai multa energie si o stare de fericire si usurinta in activitatile zilnice?

Vitality Studio are solutia pentru tine – Programul de slabit Silhouette.

Acest program este gandit inteligent, nu ne miscam la intamplare, nu fortam corpul, nu afectam sanatatea articulatiilor sau mai grav a coloanei. Master Trainer Alina Naum ne-a alcatuit un program de 8 sedinte (de 50 min) ce include elemente de Pilates, Yoga si Fitness, armonios imbinate pt a obtine rezultatele dorite in siguranta.

Programul „Silhouette” aduce tonifiere, forta cat si creste nivelul de oxigenare din corp, pentru un sistem imunitar mai puternic si o stare de bine, inca de la prima sedinta. Slabesti sanatos si durabil, inveti cum sa iti mentii forma fizica pe termen lung cu usurinta.

 

Te va ghida in acest program instructorul nostru mult indragit, Master Trainer Alina Naum: Master Trainer Pilates – Fitness Scandinavia Instructor Academy, trainer Fit&Fly, Corex & Postural, HIIT training, Circuit training, Trainer Fitness – Aerobic, Pilates International Education  – FAA International, Trainer  Indian Yoga Academy -F3 Yoga School, Certificat de Acreditare European Health&Fitness Association (EHFA) , European Register of Exercise Profesionals (EREPS )

 

Detalii inscriere program de slabit Silhouette:

Inscriere se face achitand taxa de participare.

Taxa de participare la programului ” Silhouette” este de 200 lei/pers si include 8 sedințe Online combinate care se vor desfasura in luna Ianuarie/Februarie 2021. Aceste clase nu se scad din abonamentul tau curent de Pilates/Yoga.

Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Fiind clasa No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online .

Dupa achitare, vei primi pe email confirmarea platii. Cu aprox 1 ora inainte de inceperea primei clase vei primi un link pe email unde dai click pt a participa la ore.

 

Zilele de antrenament: 12,14,19,21,26,28 ianuarie, 2 si 4 februarie ( marti si joi de la ora 18.00).

Durata unei sedinte este de aprox 50 minute.

Daca nu poti participa din motive obiective la una dintre cele 8 sedinte speciale de miscare, primesti inregistrarea pe e-mail si poti recupera (valabilitate clasa inregistrata 3 zile)

 

Locatie: ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom

Te asteptam cu drag! Incepe anul 2021 cu un gest de iubire fata de corpul si stare ta de bine!

 

Mai multe informatii despre traineri gasesti aici.

Programul studioului Vitality il gasesti cu click aici.

Cum arata o clasa de yoga sau de pilates – vezi filmulete aici.

Date de contact – aici.

 

program de slabit