flexibilitate silueta soescu pilates

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 115 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)

Program de obținere a siluetei dorite

Bine ai venit alături de echipa lărgită Vitality la un nou program de echilibrare a corpului fizic

Te felicit că ai ales acest program de îngrijire a greutății corporale.

Am ales să nu mai numim aceste programe de ”slăbire” sau ”pierdere a greutății”, pentru că aceste cuvinte au conotații negative.

Slăbire înseamnă uneori și dez-împuternicire, iar ”pierderea” nu este o circumstanță care să ne facă plăcere, chiar dacă este vorba de kilograme inutile, țesuturi depuse pe coapse sau șolduri.

Am preferat să ne referim la obținerea siluetei dorite, precum și la agilitatea și puterea interioară de a ne modela forma corporală.

Ne bucurăm să faci o nouă călătorie de întărire și stare de bine alături de echipa noastră.

Știm că ai nevoie să fii alături de o echipă care să te motiveze să te re-aliniezi cu propria ta putere interioară.

Ai obosit, ai fost copleșită de prea multele treburi /activități și ai uitat de corpul tău.

El este cel care te-a împins să vii alături de noi la program.

Corpul îți semnalizează prin toate simptomele sale că este timpul să iei măsuri să îți recapeți flexibilitatea, ușurința interioară și silueta care să îi facă funcționarea mai eficientă.

Te felicităm că ai găsit putere și motivație să începi programul.

Ne bucurăm să-ți fim alături, în cele 13 întâlniri de mișcare, flexibilitate, rezistență și coordonare corporală.

Te vom recompensa cu sfaturi de dietă, de tratament naturist pentru drenaj limfatic și eficientizarea eliminărilor, cu mici secrete de relaxare și liniștire emoțională, precum și citate motivaționale pentru menținerea focalizării mentale pe scopul urmărit.

Să începem împreună programul și să ne bucurăm în fiecare moment de-a lungul derulării sale!

Dr. Sorina Soescu

& Echipa Vitality – Alina, Irina, Raluca

Cuprins program

Program de obținere a siluetei dorite

 • Bun venit la program – intalnire cu dr Soescu, Alina & Irina (live 14 ian – ora 18:15)

 • Pasul unu – Cum incepem?

 • Pasul doi – Adaugam inca un pas

 • Pasul trei – Intrarea in ritm

 • Pasul patru – Noua obisnuinta

 • Sesiune Intrebari & Raspunsuri cu dr Soescu & Irina (live 01 feb – ora 18:15)

 • Pasul cinci – Repetitia inteligenta

 • Pasul sase – Observarea rezistentelor

 • Pasul sapte – Miscarea devine a doua natura

 • Pasul opt – Cercul este complet

Ingrediente cheie

 • O alimentație care să susțină viața (să hidrateze, să curățe, să mențină fluxurile dinamice în corp și să facă eliminările eficiente)

 • Mișcare fizică și exerciții de respirație, care să miște limfa și să susțină nutriția și curățenia tuturor celulelor corpului

 • Echilibrarea sistemului nervos vegetativ parasimpatic, cel care susține relaxarea, odihna și decontracturarea mușchilor, care să intensifice eliminările și să permită curățenia și regenerarea corpului

 • Focalizarea minții cu intensitate pe o intenție nestrămutată: eliberarea corpului de depozitele de grăsime și redobândirea siluetei și flexibilității

Ce contine acest pachet?

Pachetul contine:

 • intalnire cu organizatorii in care iti prezentam intregul program si cum sa il parcurgi – live pe 14 Ianuarie ora 18.15
 • 8 clase dedicate de Pilates in limba romana cu Master Trainer Alina ( le poti efectua cand doresti, in ritmul tau )
 • 2 sesiuni video „ingrediente cheie” cu dr Soescu (le accesezi de cate ori doresti)
 • sesiune de intrebari si raspunsuri alaturi de dr Soescu Sorina – live pe 01 Februarie ora 18.15
 • 1 sesiune de Yoga pentru flexibilitate cu Irina
 • informatii despre dieta, remedii si recomandari pas cu pas

Odata achizitionat acest pachet, filmarile si documentele vor putea fi accesate de catre dvs oricand, la orice ora, timp de 3 luni.

Tarif 115 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)

Te vor ghida in aceasta calatorie:

Suntem doua surori – Irina & Raluca si am creat Vitality Studio din dragostea pentru miscarea benefica, datatoare de viata si energie care este Pilates. Apoi, multi oameni dragi au venit sa faca parte din aceasta familie, dand de multe ori un nou sens si infinita bucurie muncii noastre.

Doamna Doctor Soescu s-a alaturat acestei familii cu inima deschisa, si nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este un doctor homeopat bine cunoscut, foarte dedicat, iubit si cautat pe care Constanta are privilegiul sa il gazduiasca. Dansei ii datoram faptul ca am ajuns sa fim azi Vitality, si va putem aduce in fiecare an noi modalitati de imputernicire si insanatosire. Era absolut normal sa ne unim fortele pentru a crea tot ceea ce va poate aduce dumneavoastra in corp si suflet mai mult bine.

Master Trainer Alina Naum: Pilates International Education  – FAA International, Trainer  Indian Yoga Academy -F3 Yoga School, Fitness Scandinavia Instructor Academy, trainer Fit & Fly, Corex & Postural, HIIT training, Circuit training, Trainer Fitness – Aerobic, Certificat de Acreditare European Health&Fitness Association (EHFA) , European Register of Exercise Profesionals (EREPS )

Putem face aceasta promisiune datorita experientei echipei care sustine toate aceste programe : experienta in lucrul fizic cu oamenii, experienta in tratamente naturale si o colaborare impreuna de peste 15 ani.

Suntem femei care am invatat valoarea energiei vietii si ne dorim sa impartasim aceste minunate practici de imputernicire cu tine.

Ce zici? Vii alaturi de noi?