perineala

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 70 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)

Colaboram cu medic homeopat din Constanta – dr Soescu Sorina care ne ofera ca intotdeauna o noua perspectiva pentru tot ceea ce se intampla in corpul nostru.

In acest program:

 • activam o mai buna circulatie sangvina si limfatica in zona bazinului, la nivelul intregului abdomen, pentru imbunatatirea functionarii organelor abdominale inferioare
 • sustinem corpul energetic (vorbim de:  Fertilitate, Echilibru, Spiritualitate, Sexualitate, Vitalitate, Creativitate)
 • te ajutam sa intelegi poate pt prima data legaturile profunde intre mesajele trupului tau (fizice, emotionale si mentale) si cauzele care pot favoriza aparitia unor probleme feminine.

In urma acestui program iti vei insusi un antrenament eficient pentru sanatatea ta intima: exercitii pilates, yoga, perineale, cat si practici energetice care te vor ajuta sa rezolvi cistite, vaginite, anorgasme, probleme de libido, menstre dureroase, pierderi nedorite de urina, prolapsuri, ruptura de perineu, hemoroizi si multe alte probleme intime.

„Ati fost o adevarata incantare de-a lungul celor doua proiecte alaturi de doamna Dr Soescu pe care o admir si care imi e draga tare de tot. Sunteti minunate, mai ales afland parcursul vostru, am fost placut impresionata ce lumina si ce curaj debordati in timpul exercitiilor si nu numai, sunt convinsa. Datorita faptului ca ati inteles deja enorm din acest frumos parcurs de intelegere a vietii, a calitatii ei, simt ca sunteti persoane demne de toata increderea si seriozitatea! Continuati ceea ce faceti cu tot elanul pentru ca va integrati perfect si este super tare faptul ca ii ajutati si pe ceilalalti! Bucuroasa ca v-am cunoscut! Multumesc extrem! „

Julia Zudor

„Mulțumesc pentru tot ce ați creat și ați dăruit către noi , pentru corpul, mintea, inimă și sufletul fiecăruia ! Mulțumesc, mai vreau !🤗♥️🌞 Va îmbrățișez, cu iubire ! „

Gabriela

„Sunt onorată ca fac parte dintr-o comunitate cu oameni minunați și cu mare experiență . Cu drag recomand si multumesc cu recunoștință pentru toate sfaturile , exercițiile fizice împărtășite. Multumesc Vitality Studio”

Bianca Mircea

„Recomand din tot sufletul!
Fiecare ora este speciala, evenimentele organizate împreună cu dna dr Sorina Soescu sunt extraordinare! Sunt pline de dragoste pentru viata, pentru starea de bine! Va multumesc ! 🧘‍♀️”

Alina

Cuprins program

Sanatate Intima Feminina

 • Atelier 1 – Care sunt muschii perineali, ce rol au, cum ii simtim si cum ii lucram

 • Atelier 2 – Yoga: lucram la nivel energetic (Swadhistana Chakra), aflam tehnici noi de eliberare a emotiilor blocate la nivelul bazinului

 • Atelier 3 – Pilates: forta musculara, control sporit si flexibilitate la nivelul soldurilor si a zonei lombare

 • Sesiune 60 minute Intrebari & Raspunsuri

Gimnastica Perineala

 • Gimnastica perineala zilnica 15 minute

 • Yoga pentru zona bazinului 30 minute

 • Gimnastica perineala postoperatorie 20 minute

 • Yoga in timpul menstruatiei

Diploma participare

Ce contine acest pachet?

Programul de Sanatate Intima Feminina include: 3 ateliere, 3 scrisori din partea doamnei doctor Soescu cu informatii pretioase, o inregistrare video de intrebari si raspunsuri cu doamna doctor.

Pe langa programul de Sanatate Intima Feminina, punem la dispozitia dvs urmatoarele clase dedicate:

 • practica de gimnastica perineala pe care ti-o poti insusi, si ulterior utiliza in rutina ta zilnica
 • antrenament postoperatoriu
 • yoga pentru zona bazinului
 • yoga in timpul menstruatiei

Odata achizitionat acest pachet, filmarile si documentele vor putea fi accesate de catre dvs oricand, la orice ora, timp de 3 luni.

Suntem femei care am invatat valoarea energiei vietii si ne dorim sa impartasim aceste minunate practici de imputernicire cu tine.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Tarif 70 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)