Cele Sase Sunete Vindecatoare

Sambata 19 Septembrie va invitam intr-o calatorie magica alaturi de AdrYang in lumea Practicii TAOISTE.

In aceasta perioada Practica Taoista a sunetelor vindecatoare este un adevarat balsam pentru trup, minte si spirit, intarind imunitatea in mod natural.

 

Orice problema de sanatate poate aparea atunci cand: energia stagneaza sau exista un deficit de energie.

 

Practica Taoista a sunetelor vindecatoare:

Originile practicii dateaza inca din antichitate si a aparut printre tehnicile de cultivare a energiei folosite de maestrii taoisti care emiteau sunete modulate pe frecventa organelor interne. Un organ sanatos vibreaza pe o frecventa care corespunde sunetului emis de vocea ta.

Cele sase sunete vindecatoare sunt modulatii sonore care activeaza Qi-ul specific al meridianelor organelor noastre interne. Aceste vibratii acustice nu doar pun in miscare energia stagnanta a organului, ci si detoxifiaza acumularile de qi polarizat negativ.

Cele Sase Sunete Vindecatoare corespund organelor noastre interne care se afla in stransa relatie cu meridianele/nadisurile (arterele) energetice cat si cu cele cinci elemente (wu xing):

Inima (Foc) – yin: resentimente, rautate, cruzime / yang: compasiune, bucurie;
Splina (Pamant) – yin: griji, anxietate, neincredere / yang: deschidere, incredere;
Plamani (Metal) – yin: tristete, depresie / yang: curaj, dreptate;
Rinichi (Apa) – yin: frica / yang: intelepciune;
Ficat (Lemn) – furie, iritabilitate / yang: bunatate, generozitate, abundenta;

Triplu Incalzitor – echilibreaza cei 3 centri ai corpului (Superior; Median; Inferior). Stare de bine si echilibru hormonal.

Sistemul Taoist al elementelor este desprins din natura si corespunde atat organelor noastre interne cat si celor sase animale arhetipale ale caror posturi le vei invata la curs.

 

In acest an avem privilegiul de a putea invata cele 6 sunete vindecatoare si sa ne insusim tehnici minunate de imunizare, oxigenare, vindecare de la unii dintre cei mai cautati oameni din domeniu la ora actuala. Si ca niciodata, avem acces la aceasta experienta minunata din confortul propriei sufragerii, online, intram in contact cu mentori din toata lumea.

 

Invitat Special la Vitality : ADRIAN C. BAJENARU – AdrYang – Bucuresti

Adrian este psiholog, profesor taoist, preda metode spirituale antice adaptate la viziunea occidentala, autorul articolului științific „Mindfulness, Flux și Flourishing” și al ghidului pas cu pas pentru fericire autentică „Înapoi în prezent” .
De asemenea, are experiență activă în meditație mindfulness, kundalini yoga, tai chi și qi gong, master Reiki tradițional, master Palma Budistă Tibetană, inițiat în riturile iluminării incașe Munay Ki și hipnoză regresivă.

 

Detalii eveniment:

Nu aveti nevoie decat de un scaun si o inima deschisa pt a putea participa.

Locatie: ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom
Data: Sambata 19 Septembrie 2020 – ora 10:00 AM
Durata aprox. : 2 Ore

Inscrierea la eveniment se face online, nominal, pentru fiecare persoana in parte.
Pentru programare click aici.

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Doar persoanele cu programare in sistem si plata confirmata pana la data evenimentului vor primi pe email link-ul si parola de acces la eveniment (cu aprox o ora inainte de inceperea acestuia)

 

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 111 lei/persoana (se achita pana la data evenimentului)
NU ACHITATI FARA SA AVETI PROGRAMARE LA EVENT pt ca nu vom sti sa va trimitem accesul la event.
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

 

Fiind eveniment No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online dand click aici.

 

Cele Sase Sunete Vindecatoare reprezinta „medicina (vindecare) energetica”. Te-ar putea interesa si evenimentele noastre de Sundao.

 

Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi, pentru date click aici.

 

postura meditatie pentru sunete vindecatoare