Daca doriti un corp elegant, tonifiat, revitalizat…
Pilates este solutia perfecta.

Este o metoda recomandata pentru orice persoana, indiferent de varsta, atat pentru cei care se apuca pentru prima data de o activitate fizica, dar si pentru cei care cauta perfectionarea miscarilor (sportivi de nivel inalt, artisti, acrobati). antrenamentul se ghideaza si se practica dupa 6 principii:

Ce reprezinta metoda de antrenament Pilates?

CLASELE PILATES reprezinta o experienta completa trup-minte, complet diferita de alte modele de antrenament. Exercitiile ne pun sa ne concentram asupra a ceea ce facem. Aceasta forma de concentrare fizica intensa este cunoscuta sub numele de conexiunea minte-trup.

Practica va ofera posibilitatea de a va relaxa activ, va ofera un sentiment de echilibru si o senzatie de euforie si fericire. Aceasta va va ajuta pe termen lung sa : aveti mai multa incredere in propria persoana,  fiti pregatiti sa faceti fata oricarei situatii,  va reduceti nivelul de stress, va imbunatatiti viata sexuala etc.

Este o metoda recomandata pentru orice persoana, indiferent de varsta, atat pentru cei care se apuca pentru prima data de o activitate fizica, dar si pentru cei care cauta perfectionarea miscarilor (sportivi de nivel inalt, artisti, acrobati).

De asemenea, este indicata pentru toate persoanele care sufera in mod obisnuit de probleme ale spatelui sau de leziuni musculare si care cauta o activitate cu efect de prevenire si, in acelasi timp, de refacere.

exercitiu de stretching din clasa de pilates
“PILATES este antrenamentul omului care gandeste.”
J.H.Pilates
“10 Sedinte si veti simti diferenta
20 Sedinte si veti vedea diferenta
30 Sedinte si veti avea un nou corp”
J.H.Pilates
“Atunci cand se afla intr-un corp sanatos, mintea are o senzatie splendida de energie.”
J.H.Pilates
“Cateva miscari bine gandite, realizate intr-o maniera adecvata, intr-o secventa echilibrata de exercitii, echivaleaza cu ore intregi de gimnastica dezordonata sau de contorsionari fortate.”
J.H.Pilates
“Metoda Pilates dezvolta corpul in mod uniform, corecteaza postura, reda vitalitatea, invioreaza mintea si imbunatateste starea de spirit.”
J.H.Pilates
“Pe cat de rigida va este coloana, pe atat de batran sunteti.”
J.H.Pilates

Parteneri Vitality Studio