Pilates & Yoga by the Sea

Alege ca in fiecare sambata timp de o luna sa iti oferi o ora de miscare constienta in aer liber pt corpul & starea ta de sanatate.  Slabim, ne tonifiem, ne distram si crestem nivelul de oxigenare in cadrul unor clase inedite de Pilates & Yoga.

Acest program este gandit inteligent, nu ne miscam la intamplare, nu fortam corpul, nu afectam sanatatea articulatiilor sau mai grav a coloanei. Master Trainer Alina Naum ne-a alcatuit un program de 4 sedinte (de 50 min) ce include elemente de Pilates & Yoga, armonios imbinate pt a obtine rezultatele dorite in siguranta.

Programul Vitality aduce tonifiere, forta , creste nivelul de oxigenare din corp, pentru un sistem imunitar mai puternic si o stare de bine, inca de la prima sedintaSlabesti sanatos si durabil, inveti cum sa iti mentii forma fizica pe termen lung cu usurinta.

 

Te va ghida in acest program instructorul nostru mult indragit, Master Trainer Alina Naum: Master Trainer Pilates – Fitness Scandinavia Instructor Academy, trainer Fit&Fly, Corex & Postural, HIIT training, Circuit training, Trainer Fitness – Aerobic, Pilates International Education  – FAA International, Trainer  Indian Yoga Academy -F3 Yoga School, Certificat de Acreditare European Health&Fitness Association (EHFA) , European Register of Exercise Profesionals (EREPS )

 

Detalii inscriere program:

Inscrierea se face achitand taxa online cu cardul dand click pe poza mai jos.

Taxa de participare la program este de 120 lei/pers si include 4 sedințe.

Daca esti clienta noastra aceste sedinte se pot scadea din abonamentul tau curent de Pilates/Yoga .

Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Dupa achitare, vei primi pe email confirmarea platii.

pilates yoga by the sea

 

Zilele de antrenament: 15, 22, 29 mai si 5 iunie 2021 – de la ora 11:00 (durata aprox 50 minute)

Daca participi online cu aprox 1 ora inainte de inceperea primei clase vei primi un link pe email unde dai click pt a participa la ore.

 

Locatie: pe PLAJA – zona Faleza Nord – Plaja Santa Maria Bay & ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom
Harta locatie: https://goo.gl/maps/rQzBrbcHFTZSMe2C8

Daca doresti sa ni te alaturi pe varianta online si sa participi de acasa iti oferim si acesta optiune. In cazul in care in vreo sambata se strica vremea, ora se va sustine online.

Necesare: apa curata pentru hidratare, salteluta, minte deschisa, inima calda si curiozitate.

 

Te asteptam cu drag! Fa un gest de iubire fata de corpul si starea ta de bine!