Exercitiile pilates cu banda elastica dezvolta efortul in regim de rezistenta, sunt ideale pentru postura, coloana dreapta si dureri de spate. De asemenea, tonifiaza si lucreaza toate grupele de muschi din organism.

Va asteptam la o sedinta de PILATES & STRETCHING pe PLAJA, la aer si soare, sa ne incarcam energetic din valurile marii.

Evenimentul se adreseaza excusiv doamnelor / domnisoarelor. Varsta minima pentru a participa la eveniment este de 15 ani.

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!
Pentru doamnele care sunt clientele studioului Vitality, sedinta se scade din abonamentul curent.

Locatie: pe #PLAJA – zona Plaja Reyna (Constanta)
Ziua: 09 IUNIE 2018 – ora 08.30
Durata: 90 minute

(Detalii locatie: de la Delfinariu urcati pe linia lui 102 , la capat de linie vedeti Restaurant Reyna, treceti de el si faceti primul drum la dreapta, mergeti pana vedeti o cladire alb cu caramiziu, langa este o parcare de unde se coboara pe scari pana pe plaja.)

Nota: Evenimentele in natura sunt supuse conditiilor meteo. In cazul in care vremea nu permite miscarea in aer liber, evenimentul va avea loc la studio ( Str Lt. Dumitru Lemnea nr 4, zona Trocadero).

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare, salteluta, prosop, minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro