Pilates cu Reformer in Constanta

Avem o noutate frumoasa pentru voi! Incepand cu luna Mai vom pune la dispozitia clientelor Vitality PILATES cu Reformer!!

Reformer este probabil cea mai faimoasă piesă de echipament Pilates. Aparatul a fost proiectat de Joseph Pilates, fondatorul Pilates, în anii 1920 și implică un sistem de arcuri, frânghii, scripeți și o platforma. Un cadru, numit „cărucior”, se mișcă pe roți și este atașat la un capăt printr-un set de arcuri, care oferă rezistență pe măsură ce platforma este deplasată.

Antrenamentul cu Reformer se va desfasura in privat, doar tu si instructorul autorizat sau poti alege varianta de a face cu cineva drag, in minigrup de 2 persoane.

De ce sa faci sedinte cu Pilates Reformer?

O clasa de Pilates pe Reformer dureaza 50 minute , setam impreuna obiectivele urmarite, iar instructorul te supervizeaza si ghideaza sa executi corect si in maxima siguranta exercitiile .

Clasele sunt ideale pentru orice persoana, indiferent de varsta, conditie fizica sau probleme medicale. Toate clasele individuale sunt create pentru nevoile clientului.

Pilates pe Reformer nu pune presiune pe încheieturi. Va puteti bucura de un antrenament complet fără probleme și să va pastrati articulațiile sănătoase în timp ce faceti sport.

Antrenamentele de Pilates Reformer vă vor îmbunătăți alinierea coloanei vertebrale. Mușchii se vor consolida pentru a îmbunătăți suportul și stabilitatea coloanei vertebrale. Dezechilibrele musculare vor fi corectate scăzând riscul de vătămare, în special spre partea inferioară a spatelui. Flexibilitatea îmbunătățită scade încordarea și stresul asupra articulațiilor și mușchilor.

Desi puteți efectua aceeași serie de exerciții pe Reformer, pe care le puteți face si pe saltea, antrenamentele sunt diferite. Clasele pilates la saltea utilizează greutatea corporală pentru exerciții, în timp ce Reformer adaugă rezistență la exercițiile Pilates prin utilizarea arcurilor care fac parte din aparat. Citeste mai multe despre beneficiile Pilates.

Datorită rezistenței create de sistemul de scripeți și arcuri al Reformerului, acest antrenament oferă mult mai multă varietate. Puteți efectua mișcări de bază pana la extrem de avansate în aproape orice poziție pe Reformer. Acesta poate oferi, de asemenea, un antrenament de anduranță mai mare decât clasele la saltea, ceea ce duce la rezultate vizibile mai devreme.

 

Traineri cu care poti face antrenamente pe Reformer la Vitality Studio:

Despre Irina Iordache:

Co-fondator Vitality Studio si mare iubitoare de Pilates, Yoga atat matwork (la saltea) cat si pe aparate.

„Pilates a fost modalitatea prin care mi-am revenit din oboseala cronica si prin care am trecut bland si in mod placut de la o persoana total sedentara, la o persoana activa si mai apoi la instructor. Va astept cu drag sa descoperiti aceasta metoda minunata!” Irina

  • Diploma de instructor emisa de Ministerul Roman al Educatiei (ANC)
  • Diploma Instructor Pilates emisa de Alianta Academiilor Internationale de Fitness (FAA International). FAA International este o alianta internationala intre academiile de fitness din Europa in cadrul careia standardele de invatamant superior sunt o prioritate.
  • Diploma Instructor YOGA ( cu accent pe Ashtanga Yoga Vinyasa, Hatha & Yin Yoga – Yoga Academy Romania/ US Alliance)
  • Diploma Corex & Postural Trainer ( Fitness Scandinavia School)
  • Diploma Instructor Barre Fitness ( Barre Fitness Academy)
  • Trainer Gimnastica Perineala ( Life Balance)
  • Trainer Gimnastica Prenatala (Pronatalita)
  • Reformer & Spine Corrector Trainer (Pilates Specialized Education)

Despre Diana Teodorescu:

Instructor autorizat Pilates din anul 2017, Corex & Postural din 2018 si Pilates Reformer din 2018, Diana este atentă la detalii şi perseverentă în atingerea scopului propus de client.

Cum te programezi la o clasa de Pilates cu Reformer:

Te asteptam cu drag la o sedinta in privat de Pilates cu Reformer.
Durata unei sedinte este de aprox. 50 minute.

Accesul se face doar cu programare apeland nr +40 722 963 806 (trainer Irina)

Adresa studio: Str Ecaterina Varga nr 20, Constanta (mai jos de Lupoaica).
Harta pt o mai buna orientare gasesti click aici.

Tariful unei sedinte este de 120 lei. Profita de ofertele speciale la abonamente.
Poti achita sedinta cu cardul aici.

Taxa este nerestituibila odata achitata.
Anularile din orice motiv, se accepta doar cu minim 2 ore inainte.
In caz contrar sedinta se achita.

Multumim pt intelegere.

Te asteptam cu drag!