Imagineaza-ti un loc unde poti fi cu adevarat tu insati, fara restrictii, fara masti, unde toata lumea vine sa se relaxeze, sa lase grijile deoparte pentru o ora, sa se incarce cu entuziasm si liniste interioara.

Iar pentru ca debuteaza vara si soarele ne zambeste, am recreat special pentru dvs acest spatiu in aer liber – ZEN GARDEN. Intr-un cadru privat, sub linistea salcamilor, in adierea brizei calde facem miscare, ne tonifiem si practicam metoda originala Pilates/Hatha Yoga.

Inconjurate de verdeata, permitem corpului sa se oxigeneze cu adevarat, respiram aer proaspat, ne eliberam de tensiune, stress si oboseala, in timp ce ne incarcam cu vitamina D.

Antrenamentul postural se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta, pregatire fizica, sau de starea de sanatate a spatelui.
Este un program special creat pentru a solutiona problemele de spate, a lucra impotriva durerilor prin dezvoltarea unei posturi corecte.

Lucram asupra echilibrului, flexibilitatii cat si asupra alinierii coloanei vertebrale, prin miscari controlate, corelate cu o respiratie profunda.

Evenimentul se adreseaza excusiv doamnelor.

Varsta minima pentru a participa la eveniment este de 15 ani.

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!
Pentru dnele care sunt clientele studioului Vitality, sedinta se scade din abonamentul curent.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Locatie: intersectia intre str Mihai Viteazu si str. Castanilor
( gard verde cu dungi albe)
Ziua: 07 IUNIE 2018 – ora 18.30
Durata: 60 minute

Nota: Evenimentele in natura sunt supuse conditiilor meteo. In cazul in care vremea nu permite miscarea in aer liber, evenimentul va avea loc la studio ( Str Lt. Dumitru Lemnea nr 4, zona Trocadero).

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.

Necesare: adidasi, apa curata pentru hidratare, salteluta, minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Poze de la eveniment gasiti accesand:

https://www.facebook.com/events/219720585295932/permalink/222154685052522/