O funcționalitate corespunzătoare a sistemului imunitar depinde de câțiva factori: regimul alimentar, exercițiile fizice adecvate, nivelul tau de stres si odihna.

Exercitiile recomandate pentru sporirea imunitatii sunt cele relaxante si linistite precum Yoga sau Pilates. Exercitiile istovitoare, daca organismul nu este pregatit pentru efort suplimentar, sunt creatoare de stres si pot sa faca mai mult rau decat bine.

Miscarile specifice Pilates sunt benefice organismului, reprezintand cea mai buna modalitate de eliminare a toxinelor. Prin respiratia toracica corecta crestem capacitatea pulmonara si oxigenam profund intregul organism, prin activitatea musculara targetata deplasam reziduurile prin vasele limfatice. Daca nu respiram corect, nu flexibilizam si nu miscam muschii, deseurile raman mai mult timp in organism afectand sistemul imunitar si functiile organismului.

Va invitam la Vitality Studio sa invatam sa activam impreuna, cu blandete si iubire, propriul sistem imunitar. Va va ghida in aceasta calatorie Raluca, membru fondator Vitality, instructor acreditat Pilates International & Stretching Move On Romania.

Orele de Pilates pt Imunitate sunt sustinute atat in studio cat si Online, dvs alegeti in momentul in care faceti programarea pentru care varianta optati.

Tarif sedinta Pilates pt Imunitate ( in studio sau Online) – 30 Lei/pers
Daca aveti abonament activ Vitality, sedinta se scade din abonament.
Poti achita sedinta dand click aici.

Locurile fiind limitate recomandam sa iti faci programarea din timp.
Acces doar pe baza de programare online dand click aici.

Locatia studio-ului: Strada Ecaterina Varga nr 20, parter, interfon 102 ( Piata Ovidiu, langa hotel Ibis)
Harta pt o mai buna orientare aici.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro