Chakrele sunt centrele pranice (energetice) din fiinta umana. In fiecare persoana exista o multitudine de chakre, insa in YOGA sunt utilizate in principal 7 chakre.

Mooladhara Chakra este prima chakra, considerata fundatia „corpului energetic”.
În sanscrită moola înseamnă „rădăcina” sau „bază” si cuvântul adhara înseamnă „suport”, deci semnificația cuvântului muladhara in acest context este ” centrul suport”.

La nivelul primei chakra învăţăm că aparţinem unei comunităţi, că suntem într-o strânsă legătură cu aceasta. Acest aspect se traduce prin sentimente precum: stabilitate, siguranţă, supravieţuire, conservare, individualism bine înțeles, rigurozitate, dorința de apartenenta la grup sau comunități. Astfel primul centru subtil de forţă al fiinţei umane (Mooladhara Chakra) este dominat de activitatea de autoconservare şi de prevenire a anihilării fizice.

Ce se petrece cand nu este armonios energizat acest centru? Experimentam stare de lene, inertie, complacere in situatii jenante, sau nu ne gasim locul intr-o comunitate, familie, ocupatie, etc. ( ne lipsesc radacinile…)

„Va astept sa facem o incursiune teoretica privind modul in care suntem influientati de primul centru de forta (aspecte generale fizice, subtile si filozofice) apoi practicam o ora de hatha yoga cu scopul concret de identificare la nivelul propriei fiinte, constientizare si armonizare a lui Muladhara Chakra. ” – Cristina (intructor yoga)

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School si YOGA Academy Romania.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 16.11.2019 – ora 09.00
Durata: aprox. 90 Minute

Clasa de yoga nu se scade din abonament si nu poate fi considerata prima sedinta gratuita.

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de #programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro