minidoze de miscare & sanatate

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 155 Lei/persoana

(acces program timp de 3 luni)

Cat timp ai la dispozitie intr-o saptamana pentru starea ta de vitalitate si energie? Dar intr-o zi? Daca iti spunem ca doar 15 minute sunt suficiente sa iti „incarci bateriile” si sa si inveti ceva nou?

Formatul pe care îl propunem este cel pentru oamenii cu puțin timp liber disponibil, dar cu o nevoie interioară de a face realmente ceva pentru sine.

Știm din folosirea extensivă a homeopatiei, fitoterapiei și florilor Bach că dozele mici, repetate frecvent, rezolvă multe lucruri pe care doze mai mari și intensive nu reușesc să le facă. Așa încât, ne bucurăm să pornim la drum din nou, alături de voi toți, într-o modalitate ușoară, jucăușă și eficientă de centrare pe starea de bine.

Vei primi săptămânal minidoze de informații despre sănătate și de tehnici de relaxare, susținere și echilibrare a corpului fizic, pe care le poti accesa oricând și oriunde: da, și la birou, dacă ai o pauză scurtă de 10-15 minute. Pentru că nu vei avea nevoie de saltea (de această dată) sau de o cameră liniștită. Trebuie doar să fii prezenta când și când în cursul săptămânii și să iti reamintesti să-i dai atenție și grijă corpului minunat pe care îl ai.

NOU!! Fiecare intalnire este dedicata unei PLANTE de leac, iar Doamna Doctor SOESCU ne invata cum aceste plante ne sustin corporal prin intermediul remediilor, extractelor sau ceaiurilor.

Si ceea ce este esential – ne vom mișca împreună și vom comunica direct, toate cele 6 intalniri sunt transmise LIVE din studio.

Iti propunem de aceasta data un nou concept: CONECTARE CORPORALA GHIDATA in doar 15 minute. Combinam elegant mobilizarea corporala prin pilates si yoga, cu terapii naturiste avizate de un doctor specializat.

Cuprins program

Minidoze de miscare & sanatate

  • Minidoza pentru stare de bine

  • Minidoza pentru mangaierea inimii

  • Minidoza pentru rezistenta fizica

  • Minidoza pentru linistire si somn bun

  • Minidoza pentru focalizare si memorie

  • Minidoza pentru o digestie buna

Unde si cum ?

Locatie: ONLINE – pe platforma unde faci plata gasesti toate documentele, inregistrarile, accesezi clase live etc.

Ne intalnim in fiecare zi de Marti de la 19.00 si Vineri de la 18.30.

Datele: 05, 08, 12, 15, 19, 22 Aprilie 2022 ( apoi ai acces la inregistrari timp de 3 luni)

Fiecare Mini Doza de miscare corporala ghidata dureaza aprox. 15 minute.

Ce contine acest pachet?

Pachetul contine:

🌺 6 MINIDOZE LIVE – online de conectare corporala ghidata cu doi instructori autorizati – membri fondatori Vitality Studio – Irina & Raluca Iordache

🌺 NOU!! 6 PLANTE care ne sustin corporal prin remedii, tincturi, ceaiuri – informatii practice si utile transmise de catre dna dr Soescu

🌺 asistenta pe perioada programului de catre mult indragita Doamna Doctor Homeopat Sorina Soescu – cu recomandari pentru sustinere a corpului

Putem face aceasta promisiune datorita experientei echipei care sustine programul: experienta in lucrul fizic cu oamenii, experienta in tratamente naturale si o colaborare impreuna de peste 15 ani.

Suntem femei care am invatat valoarea energiei vietii si ne dorim sa impartasim aceste minunate practici de imputernicire cu tine.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Tarif 155 Lei/persoana

(acces program timp de 3 luni)