Sarbatorim copilul din noi, ne amintim cu drag de vibratia magica a sunetelor si culorilor! :-)

Mantrele sunt silabe, cuvinte sau fraze cu incarcatura spirituala, care prin repetare cu voce tare sau doar mental, produc efecte binefacatoare in fiinta ta pe toate trei planurile: fizic (vindecare), mental (impacare, armonizare) si spiritual (stari de iluminare).

Mantra OM (Sunetul universului) – este demonstrat stiintific faptul ca rostirea sunetului OM ne aduce la aceeasi rezonanta cu Universul. Sunetul OM vibreaza la frecventa de 432 Hertz – considerata vibratia naturala a Universului

Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca sunetele bolurilor tibetane pot modifica frecventa creierului, avand un efect terapeutic, linistitor, asupra mintii. Mai mult decat atat, atat vibratiile bolurilor tibetane, cat si cantarea mantrelor, sunt metabolizate si transformate de creier in opioide endogene – acestea actioneaza precum calmante si au proprietati vindecatoare.

Bolurile tibetane pot stimula sistemul imunitar, reduc tensiunea arteriala, amelioreaza durerile si reduc nivelul stresului.

Pe parcursul evenimentului doamnele doritoare pot incerca un tatuaj temporatuar cu Henna , am invitat alaturi de noi Kala – Henna art&design(artist tatuaje henna)


Decorarea corpului cu henna este o tehnica veche folosita in Orient, ce a capatat pe parcursul timpului mai multe semnificatii. Pasta de henna este 100% naturala, provenita din India si Rajahstan. Astazi, transpunem traditia antica in contemporaneitate si ne bucuram de niste desene temporare, insa de efect, care cu siguranta va vor incanta!

Te asteptam alaturi de noi sa faci primii pasi in aceasta calatorie magica.

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero) 💕
harta cu locatia : https://goo.gl/maps/UNums4aGkJnd7aPn9

Data: 02.06.2019 – ora 09.30 AM
Durata: aprox. 120 Minute

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul atelierului. 😍

Invitam doritoarele de miscare sa ramana in studio dupa terminarea evenimentului, Cristina va propune o ora speciala, YOGA pentru puritate & inocenta, ne reamintim cum se simte un suflet de copil.

Yoga pentru Puritate & Inocenta incepe la ora 12.00 , durata 50 min / Cost sedinta Yoga – 30 lei/persoana.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro