Chakrele sunt centrele pranice (energetice) din fiinta umana. In fiecare persoana exista o multitudine de chakre, insa in YOGA sunt utilizate in principal 7 chakre.

 

Manipura, chakra plexului solar – este centrul dinamismului, a energiei si a mentalului practic

Angrenati pe calea descoperiri personale si a evolutiei spirituale, suntem nevoiti sa facem fata tuturor problemelor cu care ne confruntam în viata de zi cu zi, în situatii ce sunt de natura sa ne dezvaluie puterea sau slabiciunea interioara. Lectia principala a evolutiei la nivelul trei pe centrul de forta Manipura chakra este crearea unei individualitati puternice, a unei identitati aparte fata de identitatea de grup.

 

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School si YOGA Academy Romania.

 

„Va astept sa facem o incursiune teoretica privind modul in care suntem influientati de al treilea centru de forta (aspecte generale fizice, subtile si filozofice) apoi practicam o ora de hatha yoga cu scopul concret de identificare la nivelul propriei fiinte, constientizare si armonizare a Manipura Chakra. ” – Cristina (intructor yoga)

 

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)

Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

 

Ziua: 25.01.2020 – ora 09.00

Durata: aprox. 90 Minute

 

Clasa de yoga nu se scade din abonament.

 

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

 

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

 

Doar pe baza de programare online dand click aici.

 

Clasele se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

 

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro