Hrana Energetica a corpului: miscare fizica, respiratie, postura corecta

Data 22 iulie 2017 incepand cu ora 09:00 la Vitality Pilates Studio.

Va asteptam alaturi de noi intr-un cadru intim la Vitality Pilates Studio Constanta, sa stam de vorba cu doamna dr. Soescu Sorina, unul dintre medicii homeopati cei mai indragiti si cautati la ora actuala.

Ne relaxam la o cafea buna si savuram bunatati naturale oferite de Solaris – Belsug din natura, in timp ce dna doctor ne povesteste despre importanta posturii corecte, a respiratiei constiente si a miscarii fizice pentru organismul fiecaruia dintre noi.

Viata noastra cotidiana agitata ne oboseste fizic si psihic si ne impinge sa cautam mereu noi modalitati de a ne incarca energetic. Vom afla astazi de la dna doctor ce si cum sa facem pentru a regasi vitalitatea si a reusi sa ducem o viata echilibrata.

Apoi ne vom relaxa impreuna la o sedinta de pilates alaturi de intructorii autorizati Vitality Pilates Studio (www.vitalitystudio.ro)

Evenimentul se adreseaza exclusiv doamnelor.
Participarea este gratuita, insa locurile sunt limitate NUMAI pe baza de programare online.

Pentru a va programa va rugam sa accesati:
http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Atentie! in cazul in care doriti sa participati si la ora de Pilates, aceasta va incepe la ora 11:00 si necesita programare separata in sistem. Veti primi confirmarea ambelor programari pe email dupa efectuarea acestora. Clientele fara programare confirmare nu vor avea acces la ora de Pilates.

Ca de obicei clientele noi au sedinta de Pilates gratuita.

Ne bucuram sa va avem ca invitate si va asteptam cu drag! :)

Eveniment realizat cu sprijinul:
– dnei dr. Soescu si a Centrul Natura Constanta – www.centrulnatura.ro

– Cafeaua delicioasa este oferita de Friday Constanta

– Solaris Plant – Solaris – Belsug din natura – www.solarisplant.ro/