Ca si femei, foarte mult din timpul nostru este dedicat altora. Pentru ca asa am fost create si crescute, sa ingrijim, sa ascultam, sa sustinem, sa incurajam. Asa ca viata noastra de zi cu zi devine de multe ori un carusel pentru a oferi, pentru a ajuta. Pe parcursul aceleiasi zile suntem surori, iubite, mame, sotii, prietene, colege si gospodine, cat de bune putem noi fi. Dar pentru a continua sa oferim cu drag si buna intelegere , suntem mereu in cautare de surse de frumos, de energie pozitiva, de relaxare.

Mi-am propus sa va vorbesc astazi despre sursa mea de bucurie si relaxare, in speranta ca poate va fi de folos cat mai multor dintre dumneavoastra. Uneori simtim nevoia unei pauze, sa ne oferim o ora pe parcursul careia sa fim atente la nevoile noastre, pentru ca apoi sa putem reveni la viata de zi cu zi reenergizate si optimiste, cu chef de viata. Ziua in care am descoperit aceasta sursa de bine – PILATES-ul, mi-a schimbat viata.

De cateva ori pe saptamana, va invit sa lasati toate deoparte pentru o ora, ca sa intrati intr-un spatiu linistitor si calm, unde va simtiti parte a unei familii. Participand la ora de Pilates, va goliti mintea de ganduri, va relaxati complet, trup si suflet, deveniti mai flexibile, umblati mai drepte si inalte, capatati o incredere noua in corpul dvs pe masura ce il modelati si il simtiti tonifiat.

Toate aceste beneficii le simtiti de la prima sedinta, somnul va este mai linistit, digestia se imbunatateste, starea de spirit devine una minunata. Exercitiile sunt blande cu corpul nostru, nu lucram pe durere sau tensiune, nu ne comparam cu nimic, ne miscam fluent si controlat, coreland exercitiile cu tehnici de respiratie.

Acest sport minunat – #PILATES – se adreseaza tuturor, indiferent de varsta sau forma fizica in care ne aflam. Poate fi practicat in siguranta pe perioada sarcinii si dupa, de catre cei care sufera de afectiuni ale coloanei, asistati de instructori autorizati.

La @Vitality Pilates Studio va punem la dispozitie un studio exclusiv feminin, un spatiu unde veniti cu drag sa va relaxati printre prietene, sa va energizati si sa deveniti mai frumoase. Joseph Pilates spunea: “ PILATES-ul este antrenamentul omului care gandeste”. Va asteptam cu drag la Vitality Pilates Studio sa va antrenati alaturi de noi, prima sedinta este oferita gratuit!

Pentru mai multe detalii accesati: www.vitalitystudio.ro , sau urmariti evenimentele noastre pe : https://www.facebook.com/vitalitypilatestudio/.

Iordache Raluca – Instructor Vitality Pilates Studio Constanta