fbpx
Info Utile2020-08-31T06:57:43+00:00

”Cand lumina vine din interior, echilibrul este inevitabil.” ~ Amy Jirsa

Cum ma inscriu la ore si unde vad programul? 

Vrei sa participi la clasele de pilates sau yoga si nu stii ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu ! Chiar daca nu ai abonament, te poti inscrie on-line la ce sedinta doresti, te asteptam cu drag! :-) Pentru aceasta trebuie sa iti faci un cont de utilizator (dureaza 1 minut). Acolo poti vedea calendarul claselor de yoga si pilates.

Programare online

Orele de pilates pentru incepatori sunt detaliate in sistem, la yoga toate orele sunt potrivite si pentru începători.

De ce echipament am nevoie?

Ca si echipament, nu ai nevoie de ceva special. Ar trebui sa porti haine lejere, din bumbac, un tricou si o pereche de colanti este echipamentul perfect pentru pilates sau yoga. In picioare e bine sa porti sosete, cipici sau incaltaminte tip balerini cu talpa antiderapanta.

Apa si ceaiul iti sunt oferite din partea casei; prosopul trebuie sa il aduci tu si este bine sa il folosesti la contactul cu salteaua.

Unde ne găsești?

Str. Ecaterina Varga nr 20 (langa hotel Ibis), pentru detalii despre locația exactă da click aici.

Sufăr de probleme cu coloana. Pot participa la ședințe?

Pilates-ul/Yoga sunt sporturi care previne si ajută problemele de coloană, dar daca suferiți de afecțiuni sau probleme medicale este bine sa solicitati acordul medicului specialist inainte de a practica.

Sunt însărcinată sau dupa naștere. Pot participa?

Dupa naștere puteți participa la ore cu acordul medicului specialist. Daca sunteți însărcinată va recomandam ore speciale pentru gravidute

Gimnastica Prenatala

Doresc sa particip la ore cu fiica mea. Care este vârsta minimă pt a participa?

Vârsta minimă de participare – 15 ani.

Go to Top