Ce ii impiedica pe oameni sa aiba succes? Cand ma refer la succes ma gandesc atat la cel personal, cat si cel profesional. Eu le vad corelate: daca ai succes personal vei avea si succes profesional, nu neaparat si invers daca nu gasesti un echilibru intre ele.  Fiecare dintre noi avem undeva in noi semintele succesului. Tot ce trebuie sa facem este sa le cultivam, sa le udam, sa le hranim si asa vor incepe sa creasca. Cheia care deschide usa catre o viata mai buna, pe langa stilul de viata sanatos care implica miscare, sport, regim echilibrat, este Dezvoltarea Personala. Totusi de ce atat de multi oameni nu reusesc sa se dezvolte la nivel personal si sa-si atinga potentialul? Unul dintre principalele motive este respectul de sine scazut.

Trebuie sa vezi in tine valoarea ca sa iti conferi valoare tie insuti.

Henry Ford spunea “Fie ca crezi ca poti, fie ca crezi ca nu poti, ai dreptate oricum”.  Daca crezi ca nu esti capabila sa faci ceva atunci chiar nu vei reusi. Pe de alta parte daca te convingi ca poti vei obtine ceea ce iti propui. Nu felul in care esti te tine pe loc, ci ceea ce crezi ca nu esti.

Numele meu este Oana Yucel si sunt femeie, mama, sotie, fiica, prietena, colega, membru John Maxwell Team Romania, trainer, voluntar… si abia astept sa te cunosc si sa descoperim impreuna puterea respectului de sine si cum sa-ti construiesti o imaginea de sine puternica.

Te invit duminica, 3 martie 2018, de la ora 11:30, la Vitality Pilates Studio (zona Trocadero) pentru a petrece 90 de minute in care sa ne dezvoltam personal si sa ne adaugam valoare reciproc.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Te astept cu drag! :)