Pentru ca suntem o comunitate preocupata de sanatatea noastra si a celor din jur, va invitam sa aflam cum avem grija de noi ca femei moderne cu ajutorul alimentatiei.

Organismul unei femei, este atât de diferit, încât practic, fiecare femeie are nevoie să fie propriul nutriționist. Să țină cont de fazele ciclului menstrual, de programul de lucru, de vârstă nu mai spunem, de temperament și istoricul familiei, de emoțiile trăite și de cei din jur.
Dacă suferă de vreo afecțiune, alimentația poate fi vindecare mai rapidă sau convalescență prelungită, iar uneori (pentru majoritatea bolilor este de cele mai multe ori) cauza bolii de care suferă.

Vino să afli :

Cum să ne alimentăm în funcție de fiecare fază a ciclului menstrual
Cum ne pregătim pentru menopauză cu blândețe și grija pentru resursele nutriționale de ajutor
Cum să ne organizăm meniul unei zile cu ușurință
Cum să-mi țin sub control riscurile anumitor afecțiuni cu transmitere genetică (diabet, boli cardiovasculare, boli autoimune, cancer, etc)
Alimente funcționale pentru sezonul toamnă-iarnă
Mituri și fobii alimentare
Suplimente alimentare de ajutor pentru femei

De ce să vii la evenimentul nostru ? Pentru că abordeaza femeia in context bio-psiho-social și pentru că nu vei pleca acasă doar cu răspunsuri ci și cu alte întrebări ce te vor face să te conectezi și mai mult cu tine si să înțelegi cu adevărat, tu ce nevoi ai.

Ne initiaza in acest domeniu Codruța Gabriela Nedelea, master trainer coordonator curs tehnician nutritionist al școlii Fitness Scandinavia, trainer pentru cadre medicale și educatori nutriționiști în nutriție perinatală, absolventă de sociologie și master in nutritie si remodelare corporala.

Este nutriționistul din spatele aplicației pentru femei TonusApp și al platformei Slimon, colaboratorul programului național Sanatos de mic , are specializare în nutriția genetică, în alimentația în ovarul polichistic și bolile tiroidiene.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic, marca Vitality Studio. Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta gasiti aici.

Ziua: 02.11.2019 – ora 10.00
Durata: aprox 3 ore

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de #programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro