La cererea doamnelor care au participat la intalniri pana acum alaturi de noi, continuam seria discutiilor de la suflet la suflet cu un om luminat, un #terapeut deosebit, doamna dr Soescu Sorina. 

De aceasta data doamna doctor ne propune o tema provocatoare, pe care o vom aborda si impreuna cu sotul dansei, Dl Soescu.

Cele mai intense emotii prin care trecem, ca fiinte umane sunt furia si frica.
Aceste doua stari pe care le simtim chiar de la aparitia pe pamant sunt atat combustibilul vietii noastre, cat si motivatia schimbarilor pe care le facem in circumstantele exterioare.
Exersam continuu trairea emotiilor tip furie (cu variante de la frustrare, nemultumire, iritare, pana la violenta, agresivitate) si tip frica (de la anticiparea uneor evenimente, griji, neliniste si pana la groaza, panica, blocaje).

Exersam cel mai bine frica si furia in relatiile dintre noi.
In special in relatiile de cuplu, in relatiile dintre bărbati si femei – traim si manifestam continuu jocuri de furie si frica.
Intre bărbati si femei exista o dinamica gravitationala tip atractie si respingere, intocmai precum intre astrele Universului.
Aceasta dinamica ne tine impreuna, in dansul vietii.

Dorim sa exploram forta gravitationala a relatiilor intr-o intalnire de comunicare, de miscare si de interactiune / impartasire – pentru a avea o alta viziune asupra noastra insine.
Aflam mult mai multe despre noi si puterile noastre, cand relationam cu altcineva, mai ales in cuplu.

Va asteptam la o intalnire si o discutie onesta, profunda, provocatoare si mai ales, eliberatoare.

Asteptam doamne si domni, asteptam cupluri, dar sunt binevenite orice fel de persoane simt ca ar profita de o interactiune cu noi, intr-o sambata dimineata.
Daca sunteti dispusi sa lasati asteptarile si prejudecatile la usa si sa va prindeti in jocul nostru de explorare a profunzimilor relationale si energetice – va asteptam alaturi de noi la studioul Vitality Pilates Studio .

Ne bucuram sa va anuntam ca din nou cu aceasta ocazie veti gasi – doar pe parcursul evenimentului – spre achizitie la preturi promotionale cartile doamnei doctor. Se ofera autografe dedicate fiecarei persoane ce alege una dintre carti, ca si insotitor de drum :-) .

Incheiem evenimentul cu o clasa de Yoga dedicata pentru doamne si domni deopotriva – pentru amplificarea starii de fermitate, forta si echilibru interior. Clasa de Yoga este sustinuta de intructorii autorizati Vitality Pilates Studio (www.vitalitystudio.ro)

Inscrierea la eveniment se face nominal, pe fiecare persoana in parte ( nu se accepta o singura programare pt 2 persoane).

Atentie! in cazul in care doriti sa participati si la ora de Yoga, aceasta va incepe la ora 12:30 si necesita programare separata in sistem. Veti primi confirmarea ambelor programari pe email dupa efectuarea acestora. Persoanele fara programare confirmata nu vor avea acces la eveniment.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic.

Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero – locatia exacta aici)
Ziua: 20.04.2019 – ora 10.00 eveniment / 12:30 clasa de Yoga
Durata: aprox. 120 Minute (eveniment) + 50 Minute (clasa Yoga)

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Evenimentul si ora de yoga se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Detalii despre carti gasiti pe http://www.centrulnatura.ro/carti/