Va invitam sa ne antrenam intens alaturi de Alina , ne pregatim sa atingem forma fizica visata pentru vara cu FIT 4 SUMMER.

FIT 4 SUMMER este un program in care exercitii consacrate de Pilates sunt usor modificate, pentru a accelera procesul de remodelare corporala. FIT 4 SUMMER este o solutie excelenta atat pentru doamnele/domnisoarele incepatoare care urmaresc sa slabeasca, cat si pentru cele obisnuite deja cu practica Pilates, care doresc o provocare in antrenament.

Va asteptam la o sedinta de FIT 4 SUMMER pe PLAJA, la aer si soare, sa ne incarcam energetic din valurile marii.

Evenimentul se adreseaza excusiv doamnelor / domnisoarelor. Varsta minima pentru a participa la eveniment este de 15 ani.

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!
Pentru doamnele care sunt clientele studioului Vitality, sedinta se scade din abonamentul curent.

Locatie: pe #PLAJA – zona Plaja Reyna (Constanta)
Ziua: 15 IUNIE 2018 – ora 19.00
Durata: 60 minute

(Detalii locatie: de la Delfinariu urcati pe linia lui 102 , la capat de linie vedeti Restaurant Reyna, treceti de el si faceti primul drum la dreapta, mergeti pana vedeti o cladire alb cu caramiziu, langa este o parcare de unde se coboara pe scari pana pe plaja.)

Nota: Evenimentele in natura sunt supuse conditiilor meteo. In cazul in care vremea nu permite miscarea in aer liber, evenimentul va avea loc la studio ( Str Lt. Dumitru Lemnea nr 4, zona Trocadero).

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare, salteluta, prosop, minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro