Friendship Yoga este un tip de yoga care extinde practica traditionala de yoga in domeniul relatiilor dintre oameni. Proiectat pentru doua sau mai multe persoane, Friendship Yoga foloseste posturilor individuale in prezenta unei alte persoane, astfel rezultatul este potentat de cele doua persoane ce lucreaza la unison asana. Acest stil de Friendship Yoga trezeste potentialul nostru uman prin integrarea unor principii universale, cum ar fi compasiunea, increderea, echilibrul, prietenia, solidaritatea si creativitatea.

 

Ca orice practica in doi sau mai multi, are provocarile ei, ne poate confrunta cu emotii intense si conflicte interioare. Lucrând impreuna, sustinându-ne si comunicând, cream un context in care putem reflecta asupra naturii umane in relatie. Entuziasmul, neincrederea, frustrarea, iubirea pe care poate ca le traim ne reflecta viata din afara practicii yoga. Privindu-ne asa cum suntem, fara sa ne judecam, ne cultivam puterea de a face alegeri mai libere mereu.

 

Friendship Yoga e o forma de yoga amuzanta si in acelasi timp plina de provocari ceea ce o face potrivita pentru aproape oricine, nu doar pentru prieteni apropiati. Ea ne permite tuturor sa exploram jocul interpersonal, prietenia in feluri din care au de câstigat toate relatiile noastre.

 

Nu e nevoie de experienta in yoga, doar de prezenta si curiozitate si vom vedea cât de usor prezenta altcuiva si o atingere ferma, clara, increzatoare si plina de bunatate trezesc inteligenta naturala a corpului si a sufletului nostru.

 

Friendship Yoga uneste suflete, leaga prietenii, rupe bariere!

Va asteptam cu drag :-)

 

Locatie: Vitality Pilates Studio

Data si ora:  16 februarie 2018 – ora 17:00

Durata: 1 ora

 

Accesul se face doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Nu aveti nevoie de nici un echipament, doar o tinuta lejera, fara incaltari. Nu este nevoie sa veniti impreuna cu o prietena, ne cunoastem si practicam impreuna :)

 

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro