Vineri 27 Martie la ora 17:30 va invitam la Vitality Pilates Studio sa participati la o sedinta de Yoga Detox  alaturi de AdrYang :-)

” Intr-o lume in care nu ai primit un manual de instructiuni pentru
corpul, mintea, emotiile si spiritul tau, MISIUNEA MEA ESTE ACEEA DE A-TI OFERI O HARTA, O BUSOLA INAPOI SPRE TINE, SPRE PREZENT, pentru ca tu sa dezvolti O RELATIE DURABILA DE IUBIRE CU INSASI VIATA, plina de bucurie, libertate, neutralitate, fara atasament, unde frica, furia, tristetea si judecata devin simpli insotitori in drumul tau spre devenire.” – AdrYang

~ YOGA este o unealta fascinanta extrem de utila in procesele de detoxifiere, de curatare si purificare a organismului. Are efecte benefice asupra sistemului endocrin si limfatic si ajuta plamanii prin exercitiile de pranayama sa elimine dioxidul de carbon permitand asimilarea unor cantitati masive de oxigen care sustin procesul de oxidare celulara si anti-imbatranire.

~ Yoga este calea naturala de a purifica trupul si mintea de toxine. Prin yogasanas, corpul se acordeaza pe frecvente inalte si intra intr-un proces de curatare foarte eficient, organele functioneaza intr-o stare optima iar emotiile toxice se rarefiaza lasand loc unei stari de bine.

~ Corpul fizic, energetic si mental uman precum un burete care se imbiba cu: energii si emotii toxice, cu ganduri si influente psihice nocive, E-uri si aditivi alimentari etc. Un burete poate absorbi dar in acelasi timp se poate stoarce de reziduurile cu care se incarca.

In Yoga pentru Detox invatam metode eficiente de a stoarce efectiv corpul de toate conditionarile negative dobandite prin interactiunea cu mediul incornjurator. Nu este ceva ”rau” sa te murdaresti, este un lucru absolut normal atunci cand pasesti in lumea aceasta. Este ca si cum ai merge prin praf in talpile goale si ti-ai dori sa nu te fi murdarit.

Yoga pentru detox foloseste secvente fluide de posturi dar si asane statice, multe twist-uri si intinderi astfel incat sa eliberam sa ne deconditionam si sa ajungem in starea noastra naturala.

Invitat Special la Vitality : ADRIAN BAJENARU – AdrYang

Când vine vorba de yoga, Adrian Băjenaru este una dintre persoanele cele mai avizate pentru a te iniția în această practică. Adrian este psiholog, profesor taoist, predă metode spirituale antice adaptate la viziunea occidentală, autorul articolului științific „Mindfulness, Flux și Flourishing” și al ghidului pas cu pas pentru fericire autentică „Înapoi în prezent” .
De asemenea, are experiență activă în meditație mindfulness, kundalini yoga, tai chi și qi gong, master Reiki tradițional, master Palma Budistă Tibetană, inițiat în riturile iluminării incașe Munay Ki și hipnoză regresivă.

„În fiecare zi am câte o lecție de învățat. În yoga, cele mai multe lecții mi le-am luat de la corpul meu de care fusesem relativ disociat. Să trăiesc viața cu adevărat în corpul cu care m-am născut și să îi ascult limitările, să fiu mai blând cu el și să nu forțez lucrurile. Atunci când ești în postură și vrei cu tot dinadinsul să avansezi, o să observi că există riscul de a te accidenta și mai apoi apare stagnarea. La fel și în viață, când forțezi decursul natural și firesc al lucrurilor, devii mai rigid și primești mai puțin de la viață și de la ceilalți.” – AdrYang

Locatie: Vitality Pilates Studio (Lt. Dumitru Lemnea nr 4, Constanta)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 27 Martie 2020 – ora 17:30
Durata: 90 minute
Contributie participare sedinta yoga – 70 Lei/Persoana
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Inscrierea la eveniment se face nominal, pentru fiecare persoana in parte (nu se accepta o singura programare pt 2 persoane).
Link programare: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Locurile sunt limitate, persoanele fara programare confirmata si care nu au achitat pana pe 20 Martie taxa de participare nu vor avea acces la eveniment. Multumim pt intelegere.

Contributia de participare se achita astfel:
– daca sunteti clienta Vitality puteti plati cash la studio la alte clase de pilates/yoga la care participati pana la data de 20 Martie
– fie prin transfer bancar sau cu cardul online ( veti primi pe email la inscriere confirmarea locului apoi, in timp util, un alt email cu instructiuni de plata)

Clasa se adreseaza atat persoanelor incepatoare cat si practicantilor mai vechi de yoga.

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro