detox primavara

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 98 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)

Detoxifiere pentru toți este un program de mișcare Pilates si Yoga, adaptat tuturor gradelor de experiență și tuturor structurilor corporale.

Ne vom concentra în mod special pe zona de mijloc: ficat, pancreas și splină, vom afla mai multe despre organele cheie ale detoxifierii și mijloacele naturale pentru susținerea lor.

Si ceea ce este esential ne vom mișca împreună și vom comunica direct.

Pe parcursul celor 8 intalniri aflam de la dna dr Soescu „secretele” celor mai importante 3 organe care au nevoie de atentie sporita in perioada primaverii. Apoi, punem in practica posturi dedicate de yoga si pilates, accesam meridiane energetice, invatam tehnici de eliberare & energizare, mantre si alte practici benefice.

Combinam elegant accesarea emotiilor cu mobilizarea corporala, secretele de dieta & terapii naturiste avizate de un doctor specializat.

„Va marturisesc ca eram sceptica la inceputul programului, dar rezultatele m-au surprins intr-un mod foarte placut.

Asa cum spuneai Raluca la introducea cursului, nu mai sunt acea persoana care a inceput acest program.
Pot afirma cu tarie ca in cazul meu stagnarea nu era doar la nivel fizic, dar si mental. Cu ajutorul vostru efectele benefice le percep atat la nivel fizic, cat si mental. Ma simt mai fluida, lereja, plina de vitalitate si energie pozitiva, iar in mintea mea s-a asternut o claritate pe care nu o mai experimentasem pana acum. Am toate ”instrumentele”cu care sa ma bucur in continuare de viata.
Va multumesc inca o data si va doresc o zi spendida.”

Alina Mihai

„Un curs de detoxifiere superb! Informatie utila plus exercitii care m-au relaxat, tonifiat. Am invatat sa ma ascult, sa imi ascult corpul si sa fiu blanda cu mine. Multumesc! „

Ana

„Vă mulțumesc. Sunteți minunate şi programele de mişcare sunt benefice pentru toată lumea. La cât mai multe programe de mişcare. 🤗❤”

Mirabela

Cuprins program

Detox de primavara pentru toti

  • Prima notă muzicală: DO – Dormim sau dorim stare de bine?

  • A 2a notă muzicală ”Re” – Regrete sau reparații?

  • A 3a notă muzicală ”Mi„ – Mișcare și miracole

  • A 4a notă muzicală ”Fa” – Fabuloasa splină 

  • A 5a notă muzicală ”Sol” – Splina solista sistemului limfatic 

  • A 6a notă muzicală ”La” – Pancreasul laboratorul enzimelor 

  • A 7a notă muzicală ”Si” – Pancreas simfonie de iubire 

  • A 8a notă muzicală ”Do” – Octava superioară – Oglindire 

Ne liniștim, ne tonifiem, ne răsfățăm

Prin ce difera de orice alt program de detox existent la ora actuala?

Prin faptul ca nu este unul extrem, fiind gandit in etape, construim treptat, intensitatea acestuia fiind medie, este accesibil pentru toti participantii.🤗

Vei accesa si invata sa utilizezi spre beneficiul tau o gama larga de tehnici combinate: pilates, yoga, sigilii energetice, tapping, accesare meridiane energetice, meditatie, tehnici de respiratie, homeopatie, suplimente naturale de sustinere, fitoterapie.

Ce contine acest pachet?

Pachetul contine:

🌺 8 sedinte online de Pilates, Hatha Yoga & Yin Yoga dedicate mobilizarii fiecarui organ in parte si a corpului ca intreg, curatam cu blandete, cu iubire si multa intelegere, din interior spre exterior – cu doi instructori autorizati – membri fondatori Vitality Studio – Irina & Raluca Iordache

🌺 NOU!! informatii practice si utile transmise de dna dr Soescu pentru fiecare organ in parte

🌺 asistenta pe perioada intregului program de catre mult indragita Doamna Doctor Homeopat Sorina Soescu – cu recomandari de dieta, sustinere a corpului cu suplimente naturale, homeopatie & fitoterapie

🌺 sesiuni online cu doamna doctor – intrebari & raspunsuri

Odata achizitionat acest pachet, filmarile si documentele vor putea fi accesate de catre dvs oricand, la orice ora, timp de 3 luni.

Putem face aceasta promisiune datorita experientei echipei care sustine programul: experienta in lucrul fizic cu oamenii, experienta in tratamente naturale si o colaborare impreuna de peste 15 ani.

Suntem femei care am invatat valoarea energiei vietii si ne dorim sa impartasim aceste minunate practici de imputernicire cu tine.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Tarif 98 euro/persoana

(acces program timp de 3 luni)