Știți ce reprezintă o mandala? Dacă v-ați întrebat măcar o dată ce semnificație au minunat de coloratele imagini care ne atrag privirile, Cristina ne povestește pe îndelete cum au apărut și mai ales cum le putem utiliza ca instrumente benefice în viața noastră.

 

Învățăm să desenăm, să privim sau să medităm cu mandale care semnifică iubire, bunăstare, fericire, iar astfel energia susținută în mandală va interacționa cu a noastră și ne vom armoniza acele aspecte.

 

Vom afla apoi care sunt beneficiile aduse sănătății noastre fizice și mentale de către principalele asane pe care le practicăm cu drag la orele de yoga. Cui se potrivesc și de ce, in ce perioadă a zilei să le integrăm în rutina zilnică și ce minunate schimbări vom putea observa prin practica susținută și ghidată de un instructor specializat.

 

Invitata noastră specială la acest eveniment, Olga ne oferă posibilitatea să alegem unul dintre simbolurile yoghine preferate, pe care ni-l poate tatua cu henna.

 

Învățăm o grămadă de lucruri noi și interesante, ne distrăm și ne relaxăm in posturi, colorăm cu imaginație și încercăm minunatele tatuaje cu henna. Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic, marca Vitality Studio. Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

 

Va asteptam cu drag :)

 

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)

Ziua: 03.08.2018 – ora 17.30

Durata: 90 minute

 

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.

Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

 

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

 

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

 

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

 

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro