Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul.

Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 400 Lei/persoana acces in Biblioteca Online

(Biblioteca Online – acces program timp de 3 luni)

Deschide mintea, Alege conștient, Antrenează-ți puterea interioară

Tot ce putem face în fiecare zi este să ne antrenăm pentru a fi prezenți în corpul fizic, pentru a ne menține echilibrul emoțional și a focaliza mintea pe direcții pozitive.

Sunt singurele eforturi personale care au sens, în mijlocul unui haos social, ce ne vrea blocați în roluri de victimă.

Asumarea și antrenarea puterii personale se face prin eforturi repetate de a ne întări și împuternici.

Vă propunem un program intensiv de o lună, în care ne vom adresa corpului fizic, emoțiilor și gândurilor din minte, într-un mod structurat și focalizat.

Vom spune DA, sau mai degrabă DAA (adică accentuăm deschiderea și mesajul către viață).

În fiecare secundă putem alege pro-viață sau anti-viață. Sunt singurele opțiuni pe care le avem. Vă invităm să facem împreună alegeri pro-viață, lucrând împreună cu corpul fizic, în același timp identificând puteri interioare pe care să le ancorăm prin gânduri și emoții.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

Locatie:

Biblioteca ONLINE – pe platforma unde faci plata gasesti toate informatiile, inregistrarile etc.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!

Pornim pe acest drum magic impreuna.

Cu iubire. Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:

www.vitalitystudio.ro

În ce constă programul?

DAA – Deschide – Alege – Antreneaza cu Dr Soescu

Programul s-a derulat în luna noiembrie 2022, dar nu te necaji, il poti parcurge deoarece toate inregistrările, informatiile și materialele se regăsesc pe platforma Vitality si ai acces la ele 3 luni de la inscriere.

Ca la orice program inspirat de energia perioadei, suprizele se vor ține lanț. Pentru că energia ne ghidează și programul se ajustează mișcărilor astrelor.

Ne vom ancora în forța fizică a corpului, prin gândirea potrivită și ancore de respirație și meditație, să folosim benefic energia din lume.

Dacă rămâneți singuri în această energie aparent haotică, veți resimți ca toți oamenii emoții intense: frică, furie, tristețe, depresie sau nemulțumire intensă. Dacă lucrăm ca un grup și ne focalizăm pe DAA – deschidere, alegere și antrenament, ne susținem reciproc să folosim haosul energetic al perioadei în beneficiul creației unei unde de energie de frecvență înaltă, care să ne susțină în alegerile de zi cu zi.

De ce să participi la acest program?

La finalul fiecărei întâlniri vei știi exact unde să te poziționezi, în locul în care te afli, funcție de punctele cardinale. Este esențial să știi unde ești tu, unde se află soarele, de unde răsare și unde apune. Foarte multe funcții corporale ți se pot armoniza când te poziționezi cât mai eficient pentru corp, ziua sau noaptea.

De asemenea, vei putea să te conectezi mai bine cu corpul fizic și sistemele sale importante. Vei afla care dintre sistemele corpului tău au nevoie de mai multă atenție și vei recunoaște atât simptomele fizice ce te vor atenționa, cât și tipurile de gânduri trezite de simptome.

Și cel mai important, vei reuși să te conectezi la energia colectivă a grupului, care-ți poate intensifica atenția necesară propriilor tale proiecte. Dacă ai ceva de finalizat, în mod deosebit, participarea la acest program te va ajuta să ai energia și puterea fizică / emoțională să duci la bun final planurile tale.

Mai mult, toate aceste tehnici, recomandari si practici iti stau la dispozitie timp de 3 luni de zile – sa le repeti, utilizezi si inveti pentru a le aplica in viata de zi cu zi.

Tarif 400 Lei/persoana acces in Biblioteca Online

(Biblioteca Online – acces program timp de 3 luni)