Sambata 28 Martie va invitam intr-o calatorie magica alaturi de AdrYang in lumea TAI CHI.

TaiChi este adesea descris ca o formă de ”meditație în mișcare”, dar poate fi numit și ”medicație în mișcare” precum sugerează studiile acestei practici minte-corp… a demonstrat tratarea și prevenirea multor afecțiuni.
~Harvard Women’s Health Watch, May 2009

Nu va propunem orice fel de Tai Chi, ci Tai Chi-ul Iluminării. Wu Ji Gong este o metodă bazată pe conceptele tradiționale ale medicinii chineze care datează de cca. 800 de ani și a fost concepută de Chan San Feng, inventatorul Tai Chi-ului.
WuJi este din punctul meu de vedere cea mai puternică formă de meditație în mișcare deoarece antrenează și îmbunătățește simultan Jing (corpul și procesele fiziologice), Chi (respirația, puntea dintre conștient și inconștient) și Shen (mintea, emoțiile și funcțiile subiacente).

Din punct de vedere fiziologic, îmbunătățește semnificativ duritatea oaselor și activitatea cardio-vasculară, deasmenea aduce un aport de oxigen optim sistemului respirator îmbunătățind activitatea plămânilor. Organele interne, spre exemplu ficatul, își schimbă pozitiv starea de funcționare întrucât stările de stress se diminuează.

DE CE?
•Conectează la o sursă masivă de energie
•Relaxează profund și înlătură stările de stress și tensiunile interne.
•Echilibrează activitatea neuro-cerebrală
•Îmbunătățește și lubrifiază articulațiile
• Îmbunătățește postura corporală
• Dezvoltă intuiția
•Aduce o stare de calm și liniște interioară
•Stimulează Sănătate-Longevitate-Sex
•Acordează pe frecvența energiei primordiale Yuan Chi care readuce pofta de viață și dezvoltă calitatea inerentă a compasiunii.

Si toate acestea cu o practica de doar 15 minute pe zi.

Pe parcursul celor 4 ore vom invata:
(1) Practica formei iluminarii
(2) Principiile de baza ale Wuji Gong
(3) Elemente de cosmologie taoista
(4) Sunetele sacre

Mi-am dorit sa concep intr-un mod foarte practic aceasta întâlnire si sa predau Wuji Gong in forma lui cat mai pura prin care se poate :

(a) accesa energia compasiunii si neutralitatii;
(b) manifesta intentii ale Sufletului;
(c) dizolva rezistentele și blocajele.

✴Manifestarea intentiei: avem dorinte si intentii, dorintele sunt egotice iar intentiile provin din Suflet (dharma). La curs vom invata cum sa le identificam si cum sa le manifestam;
✴Dizolvarea rezistentelor existentiale: poate ca ai probleme in ce priveste relatiile amoroase sau inca nu ai descoperit formula abundentei si prosperitatii in viata ta.

… vreau sa stii ca si eu in periplul meu am intalnit ”rezistente” si obstacole, insa te voi invata cum sa iti usurezi enorm experienta din aceasta incarnare.

Wuji Gong vindeca in primul rand ceea ce numim Karma. Karma se refera la conditionarile operante la care ne supunem iar si iar prin repetitia unor tipare comportamentale care fac parte din Personalitate (Ego) si nu din Suflet (Sine).

Invitat Special la Vitality : ADRIAN C. BAJENARU – AdrYang

Când vine vorba de yoga, Adrian Băjenaru este una dintre persoanele cele mai avizate pentru a te iniția în această practică. Adrian este psiholog, profesor taoist, predă metode spirituale antice adaptate la viziunea occidentală, autorul articolului științific „Mindfulness, Flux și Flourishing” și al ghidului pas cu pas pentru fericire autentică „Înapoi în prezent” .
De asemenea, are experiență activă în meditație mindfulness, kundalini yoga, tai chi și qi gong, master Reiki tradițional, master Palma Budistă Tibetană, inițiat în riturile iluminării incașe Munay Ki și hipnoză regresivă.

„Am avut curaj sa arunc o privire in trecutul meu si mi-am pus intrebarea: Oare ce s-a intamplat? Care a fost clickul care m-a dus dincolo de limitele mele constiente si mai putin constiente. Care este acel factor cheie care mi-a schimbat viata?
Am primit doua raspunsuri: primul este Wuji Gong (Tai Chi-ul Iluminarii), iar al doilea Alchimia interna. Ambele merg mana in mana si sunt intr-o perfecta sinergie.” – Adrian C. Băjenaru

Locatie: Vitality Pilates Studio (Lt. Dumitru Lemnea nr 4, Constanta)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 28 Martie 2020 – ora 09.00
Durata: 4 ore
Contributie participare eveniment – 150 Lei/Persoana
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Inscrierea la eveniment se face nominal, pentru fiecare persoana in parte (nu se accepta o singura programare pt 2 persoane).
Link programare: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Locurile sunt limitate, persoanele fara programare confirmata si care nu au achitat pana pe 20 Martie taxa de participare nu vor avea acces la eveniment. Multumim pt intelegere.

Contributia de participare se achita astfel:
– daca sunteti clienta Vitality puteti plati cash la studio la alte clase de pilates/yoga la care participati pana la data de 20 Martie
– fie prin transfer bancar sau cu cardul online ( veti primi pe email la inscriere confirmarea locului apoi, in timp util, un alt email cu instructiuni de plata)

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro