Curaj & Detoxifiere – program alaturi de dr Soescu

 

Detoxifiere prin – Miscare, Nutritie & Remedii naturale

 

Stim cu totii cum a fost anul 2020.
Fa-ti promisiunea ca in 2021 sa te pui pe primul loc, sa investesti in starea ta de bine, in corpul tau si in grija de sine. Incepand chiar din primele zile ale anului.

 

Vitality Studio Iti aduce un program de Detoxifiere care combina miscarea blanda fizica cu recomandari de tratament avizate, sustinere cu produse naturale si dieta.

„Detoxifierea” este un termen folosit pentru a descrie o suma de tehnici de curatenie interioara. Practic, se refera la indepartarea reziduurilor si substantelor nedorite ce intra in corp, prin alimentatie, respiratie, prin piele si in urma interactiunii cu mediul inconjurator. Tehnicile de miscare, de respiratie, de alimentatie si de concentrare mentala sustin corpul sa elimine mai eficient toxinele prin intermediul organelor naturale de eliminare: ficat, intestine, rinichi si piele (transpiratie).
Detoxifierea face pe interior ceea ce face dusul zilnic, la exterior. Indepartearea „deseurilor” ce se acumuleaza in procesul vietii.

Ce inseamna ?

­čî║ 8 sedinte online de Pilates, Hatha Yoga & Yin Yoga dedicate mobilizarii limfei, activarii digestiei, accesarii meridianului energetic al ficatului – curatam corpul bland, cu iubire si multa intelegere, din interior spre exterior – cu doi instructori autorizati de la Vitality Studio – Irina & Raluca Iordache
­čî║ asistenta pe perioada intregului program de o luna de catre mult indragita Doamna Doctor Homeopat Sorina Soescu – cu recomandari de dieta, sustinere a corpului cu suplimente naturale, homeopatie, fitoterapie & esente florale Bach
­čî║ 3 sesiuni de 1/2 ora – intalniri online cu doamna doctor – intrebari & raspunsuri pe parcurs ce avansam in practica

 

De ce sa te inscrii?

Ai un milion de motive, alege-l tu pe cel care iti vorbeste:
– pt starea ta de bine fizica, suntem acasa in corpul nostru
– impreuna ne imputernicim emotional & mental
– poti participa din confortul propriei sufragerii, nu iti trebuie decat vointa si o salteluta
– inveti tehnici & abilitati practice – le aplicam cu sustinerea unui medic dedicat, apoi le poti practica singura acasa
– vei primi in forma scrisa toate recomandarile de nutritie, sustinere terapeutica si le poti utiliza oricand
– daca nu poti participa din motive obiective la una dintre cele 8 sedinte speciale de miscare, primesti inregistrarea pe e-mail si poti recupera
– BONUS: participantele la program vor putea castiga prin tragere la sorti o consultatie privata gratuita cu doamna doctor Soescu

 

Prin ce difera de orice alt program de detox existent la ora actuala? Prin faptul ca nu este unul extrem, fiind gandit in etape, construim treptat, intensitatea acestuia fiind medie , este accesibil pentru toti participantii.

 

Vei accesa si invata sa utilizezi spre beneficiul tau o gama larga de tehnici combinate: pilates, yoga, sigilii energetice, tapping, accesare meridiane energetice, meditatie, tehnici de respiratie, homeopatie, suplimente naturale de sustinere, fitoterapie, esente florale Bach.

 

Putem face aceasta promisiune datorita experientei echipei care sustine programul: experienta in lucrul fizic cu oamenii, experienta in tratamente naturale si o colaborare impreuna de peste 15 ani.
Suntem femei care am invatat valoarea energiei vietii si ne dorim sa impartasim aceste minunate practici de imputernicire cu tine. Ce zici? Vii alaturi de noi?

 

Detalii program:

Locatie: ONLINE ÔÇô cu ajutorul aplicatiei Zoom
Datele celor 8 sedinte de miscare sunt:
4,6,11,13,20,27 si 29 ianuarie, incepand cu ora 18:00, durata aprox 60 minute.

Datele celor 3 intalniri de intrebari & raspunsuri sunt: 11,22 si 29 ianuarie, incepand cu ora 19:00, durata aprox 30 minute.

 

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 490 lei/persoana/ intreg programul curaj & detoxifiere.

Inscriere se face achitand taxa de participare.

Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Fiind eveniment No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face cu cardul online aici

(va rugam sa introduceti datele corect cand faceti plata pt a putea primi toate materialele programului pe email)

 

Dupa achitare, vei primi pe email confirmarea platii. Cu aprox 1 ora inainte de inceperea fiecarei clase vei primi un link pe email unde dai click pt a participa la ora.

 

Te asteptam cu drag!
Impreuna suntem mai puternice :)

 

Alte evenimente sustinute alaturi de dr Soescu @Vitality Studio:

Super-puteri feminine: ast─âzi ÔÇô despre voin╚Ť─â cu dr Soescu

Afla mai multe despre beneficiile Yoga & Pilates.

 

program de detoxifiere