La cererea clientelor studio-ului Vitality Pilates Studio, am organizat o intalnire deschisa cu Cristina Paula Teodorescu, instructor autorizat de HATHA Indian YOGA, o zi in care ii putem pune mai multe intrebari, si putem afla mult mai multe raspunsuri in privinta a ceea ce inseamna aceasta practica pentru noi ca femei.

Stim faptul ca in ziua de azi sa fii femeie implica mai multe aspecte in mai multe planuri: spiritual, emotional, social sau familial si nu numai.
Ne straduim sa fim iubite, adorate, respectate de iubiti, soti, copii, prieteni sau colegi. Intalnim provocari, incercari, piedici sau teste la tot pasul. De cele mai multe ori reusim sa le facem fata, alteori insa esuam. Ce energie tainica ne facem oare sa reusim? Ce forta ne indeamna sa mai incercam o data si sa mergem mai departe?

Cristina: „Nu cunosc raspunsul la toate intrebarile voastre, insa va pot impartasi din experienta mea si prin prisma practicii yoga… va pot impartasi modul in care am evoluat ca femeie, devenind mama si sotia ce sunt astazi. Ne punem intrebari si ne confesam sau invatam din experientele noastre, prin discutii libere si sincere.”

Prin urmare, este important pentru noi ca femei sa ne dam voie sa inflorim dupa chipul si asemanarea inimii noastre si totodata sa fim constiente ca energia feminina este cea mai profunda enigma!

Vom incheia evenimentul punand in practica cele discutate printr-o clasa de Hatha Yoga (incepand cu ora 11:30).
OPEN YOUR ANAHATHA (deschide-ti inima)

Prima sedinta de YOGA este GRATUITA!
Va asteptam cu drag! :-)

Locatia evenimentului: VITALITY PILATES STUDIO (vedeti harta)
Data: 30 Septembrie 2017 – Sambata
Ora inceperii: 10.00 AM
Durata aproximativa – 2 ore

Va recomandam sa purtati haine comode, evenimentul se desfasoara in studio-ul de yoga.

Accesul la eveniment este liber, nu necesita programare sau confirmare si este gratuit. Daca doriti sa participati si la ora de yoga, locurile sunt limitate, doar pe baza de programare online accesand:
http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Clasa de yoga se va scadea din abonamentul activ de yoga. Daca sunteti pentru prima data la noi, prima sedinta este gratuita!

Va asteptam cu drag! :-)