Clase Yoga la Vitality Studio

De ce sa practici yoga cu noi? Pentru ca suntem o familie, am creat la Vitality Studio un spatiu insorit, elegant, incarcat cu energie pozitiva unde poti practica miscare body-mind alaturi de 5 instructori autorizati, in fiecare zi a saptamanii, programandu-te online cu un simplu click.

YOGA te pune in contact cu sinele tau, iti deschide spatiul inimii, te imbie la relaxare mentala si iti flexibilizeaza trupul. Afla detalii despre beneficiile practicii pilates & yoga dand click aici.

 

Clase Yoga din programul Vitality:

Yoga For Letting go

O practica calda , constienta de hatha yoga prin care ne desprindem de trecut… cum? cu curaj si prin vointa, accesam resurse nebanuite din fiinta noastra si resetam trecutul..Letting go …

Vinyasa Yoga

Clasa yoga cu miscari fluide, cursive ce ne ajuta sa eliberam mintea de ganduri. Yoga Flow ne readucem atentia catre interior.

First Time Yoghie

Clasa Yoga ce se adreseaza in special persoanelor aflate la inceput in calatoria yoga. Este conceputa pentru relaxare, detensionare si oxigenare.

Warrior Series (Razboinicii)

Atitudinea de razboinica spirituala nu mi apartine, am imprumutat o de la alte/alti razboinici/e spiritualr pe care le/ i- am admirat. Starea aceasta de razboinica spirituala s-a potrivit perfect cu perioada plina de teste  si grele incercari prin care trec. Nici ca se putea mai bine nimeri aceasta clasa cu seria razboinicilor. Posturile abordate ne scot la iveala Ego ul. Mai apoi il diminueaza gradat dupa abordarea mai multor asane si confruntarea cu mai multe fatete ale personalitatii noastre. Seria razboinicilor releva fiecaruia dintre noi lupta, armistitiul, si in final pacea spirituala, asa cum de fapt e si natural sa o faca.

Yoga for Inner Peace

Cand te gandesti la INNER PEACE prima stare care ti vine in  minte e cea de liniste, calm, asezat si cumpatat. Dar cum se potriveste starea aceasta la oamenii activi, tumultosi, activi? Clasa noastra amplifica efervescenta si canalizeaza energia rezultata prin abordarea unor posturi  puternice, intense, energizante ce ne deschid Anahatha chakra. Exercitiile ghidate de pranayama canalizeaza tejasul (focul interior) la nivelul superior de forta (in inima) si aduc pacea si linistea  interioara.

Center & Focus Yoga

Deoarece suntem constant bombarbati de stimuli externi, corpul se simte mereu obosit, concetrarea devine doar un deziderat imposibil de atins. Cu toate acestea, constientizarea este esentiala pentru a trai momentul prezent, fara de care nu ne putem concetra si focusa pe lucrurile importante din viata noastra.

 

Alte clase yoga care te-ar putea interesa: Open & Release Yoga, Yin Yang Yoga, Yoga for Flexibility, Yoga for Back Pain, Yoga for Stress Release, Yoga Sun Salutation si multe altele. Vezi programul complet aici.

 

„De fiecare data cand te asezi pe salteaua de yoga, iti dai oportunitatea de a invata tot felul de lectii.” Andreea Raicu – vezi articolul complet.

 

Detalii despre studio si tarife:

Locatia studio-ului: Strada Ecaterina Varga nr 20, parter, interfon 102 ( Piata Ovidiu, langa hotel Ibis)
Harta pt o mai buna orientare aici.

Detalii despre traineri gasesti aici.

Tarife si abonamente gasesti aici.

Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi.

Contact: 0722.963.806 / date de contact.