Clase Online Pilates & Yoga

Special pentru dvs, lansam la Vitality Studio clase de pilates & yoga online! Puteti participa la clase din confortul propriei case, tot ce aveti nevoie este un dispozitiv cu conexiune la internet.

 

Stim ca va lipseste miscarea draga, de acum puteti relua antrenamentele alaturi de instructorii preferati, participand in siguranta la clase online cu ajutorul unui dispozitiv electronic. ­čśŐ

Toate sedintele vor fi fara accesorii, pt a putea participa absolut toata lumea, va trebuie o salteluta si haine comode.

 

Va programati online, ca si pana acum, si veti primi pe e-mail exact pasii ca sa ne conectam (e foarte simplu).

Sedinta se scade din abonanentul tau curent, daca nu ai abonament la Vitality, poti cumpara o clasa online de pilates sau yoga sau un abonament pe site cu cardul dand click aici. Nu uita sa achiti  inainte de inceperea clasei.

Afla costurile sedintelor cat si tipurile de abonamente aici.

 

Te asteptam cu clase adaptate nevoilor curente: Pilates pt Imunitate, Yoga for Inner Peace, Pilates Postural, Yoga for Letting Go, Pilates pentru Oxigenare, Open & Release Yoga, Pilates for Strength, Yoga for stress release si multe altele.

Te-ar putea interesa de asemenea clasa online de Meditatie si Pranayama (Tehnici de respiratie) din fiecare zi de joi. Afla ce inseamna meditatia si ce facem cu ea.

Vezi care sunt beneficiile claselor Pilates si Yoga. 

 

Va asteptam cu mare drag, sa continuam sa ne miscam, relaxam, zambim, meditam impreuna. ­čÖĆ­čî×­čĺ×

Impreuna suntem mai puternici.

 

Doar pe baza de programare online foarte usor dand click aici.

Locatie: Online pe calculator/laptop sau telefon cu aplicatia Zoom

 

Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi, pentru date click aici.