O lege a fizicii spune ca in Univers energia nu se pierde niciodata, ci ia doar alte forme. Forta care actioneaza dincolo de forma materiala a corpului, de functiile si abilitatile acestuia, consta dintr-un sistem complex de energii fara de care trupul fizic nu ar putea exista.
În microcosmosul lăuntric al fiinţei umane există 7 sisteme fundamentale complexe de recepţie şi emisie a energiilor Macrocosmosului.
Aceste sisteme, cunoscute sub numele de chakra-e (centri de forţă
sau focare de putere) au rolul de a pune fiinţa în rezonanţă instantanee, atunci când sunt treziţi şi conştient controlaţi, cu o infinitate de energii ale Universului.
Energia blocata in vreuna dintre cele 7 chakre poate adesea duce la boala, asa ca este important de inteles ce reprezinta fiecare chakra si ce putem face pentru a mentie aceasta energie in curgere libera.
Vom face o prezentare simpla si concisa a celor 7 rezonatori, chakra-e sau centri secreţi de forţă, caracteristicile lor esenţiale şi locul în care sunt conştientizaţi în şi în afara corpului fizic, în plan subtil.
Pe langa prezentarea manifestarilor si modul de functionare a chakrelor vom descoperi impreuna o serie de metode usor practicabile pentru armonizarea centrilor tai de energie.
La finalul prezentarii vom face o meditatie ghidata de constientizare a propriilor chakre.
Va asteptam cu drag :)
Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Ziua: 21.04.2018 – ora 11.30
Durata: 90 minute
Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul exercitiilor.
Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.
Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates
Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.
Fotografii de la eveniment gasiti accesand:
 
Mai multe detalii despre studio gasiti accesand: