Ce ne asteapta in 2021 – cu Astrolog Luminita Ristea

Intrebarea care sta pe buzele tuturor acum, la sfarsit de an, este: “Ce ne asteapta in anul ce vine? “.

Avand in vedere anul profund transformator ce se incheie, absolut de asteptat. Si cine sa ne raspunda mai bine la aceasta intrebare decat cei care studiaza viitorul din punct de vedere stiintific, matematic? Am invitat alaturi de noi sa ne raspunda la aceasta intrebare Astrolog Luminita Ristea.

A fost un an 2020 plin de evenimente astrale: 6 eclipse, 3 conjunctii planetare, retrogradarea tuturor planetelor, aspecte tensionate si motivationale, ca niciodata pana acum.
Ne pregatim pentru un an 2021 in care schimbam vibratia lucrurilor pe care le-am inceput in anul 2020 si continuam intr-o alta nota!

Ce lectii am invatat in anul 2020? Cum va fi anul 2021 si ce teme avem de integrat? Conteaza nespus de mult sa avem o busola care sa ne ghideze, sa ne dea o orientare generala si la acest eveniment vom puncta cele mai importante date, momente pe care va trebui sa le luam in seama si sa intelegem cum putem sa beneficiem mai bine de invataturile oferite.

Fiecare participant va primi o harta natala intr-o forma grafica deosebita, care se poate lista si la care va puteti conecta atat in timpul evenimentului, cat si ulterior pentru a lucra interactiv cu tranzitele cele mai importante ale anului 2021.

Pentru a primi harta natala va rugam sa trimiteti dupa inscriere un e-mail la office@vitalitystudio.ro cu urmatoarele date:

NUME SI PRENUME
DATA NASTERII /ORA NASTERII
LOCALITATEA NASTERII

pana cel tarziu pe 1 decembrie.

La finalul evenimentului Luminita va extrage pentru fiecare dintre noi o carte oracol cu mesajul anului 2021, care sa ne ofere ghidare si clarificare privind energia anului 2021.

In plus, in urma evenimentului beneficiati de discount 20% la consultatiile astrologice personalizate ulterioare cu Luminita

Invitat special la Vitality Studio

Astrolog Luminița Ristea – certificarea oficială în ocupația de astrolog în România cu diplomă recunoscută de Ministerul Muncii din România și Uniunea Europeană, Certified Angel Card Reader (Doreen Virtue & Hay House), student la Faculty of Astrological Studies Londra.
” De profesie economist – expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal îmi impart viața de zi cu zi între zona cifrelor abstracte (așa se explică Nodul Nord în Fecioară și ascendentul în Capricorn) și zona ezoterica (Soarele în Pesti, Neptun în Scorpion, Luna în Rac).

Astrologia și artele divinatorii au adus magie în viața mea și o schimbare de direcție la 360 de grade! Alta perspectivă, noi orizonturi, liniste și pace sufletească..și multa iubire, și recunoștință alaturi de oameni deosebiți de care m-am înconjurat.

Sunt ghidata să trăiesc conștient, responsabil, în cunoștință de cauză și sunt profund recunoscatoare pentru aceasta oportunitate pe care mi-a oferit-o viața. Este o calatorie, care mă va însoți de-a lungul acestei vieți si în care doresc să aduc celor din jurul meu magie si lumină.”

Detalii eveniment:

Data: 05.12.2020 – ora 09.00
Durata: aprox. 3 ore
CONTRIBUTIA DE PARTICIPARE: 195 lei/persoana

Locatie: ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom

Inscrierea la eveniment se face online, nominal, pentru fiecare persoana in parte aici.

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Doar persoanele cu programare si plata confirmata vor primi pe email link-ul si parola de acces la eveniment.

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 195 lei/persoana (se achita pana la data evenimentului – online cu cardul aici: https://vitalitystudio.ro/product-category/magazin-online/)

NU ACHITATI FARA SA AVETI PROGRAMARE pt ca nu vom sti sa va trimitem parola de acces la event.
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Fiind clasa No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online dand click aici.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro