Ce zestre spirituala lasam fetelor noastre? Cum le pregatim pentru viata de femeie cu toate implicatiile ei? Cum le ajutam sa devina iubite, sotii, mame?

Le daruim in mod constient o parte din iubirea noastra si implicit cu ea feminitatea, bunatatea, perseverenta, toleranta? Sau le incarcam inconstient pe fiicele noastre cu grijile, gelozia, frustarile, durerea noastra? Cum ne dam seama de diferenta?

Inspirativ pentru noi este un citat din cartes lui Bruce Lipton – The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter and Miracles :

„Luati in seama lectiile de crestere si protectie pe care le dau celulele si transformati-va viata intr-o crestere de fiecare data . Tineti minte ca, pentru fiintele umane, cel mai puternic promotor al dezvoltarii nu este scoala cea mai la moda, jucaria cea mai mare sau slujba cea mai bine platita. Cu mult inainte de biologia celulara si studiile pe copiii din orfelinate, parinti constienti si profeti ca Rumi au stiut ca pentru bebelusii si adultii umani cel mai bun promotor al dezvoltarii este iubirea.”

Vom discuta deschis, in aceasta zi magica de 8 martie, un subiect atat de important si de multe ori lasat pe planul doi.

Va asteptam cu drag sa impartasim experiente, idei si modalitati de constientizare a legaturii profunde pe care o avem cu fetele sau nepoatele din viata noastra.

 

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School si YOGA Academy Romania.­čĺŁ

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 08 Martie 2020 ÔÇô ora 09.30
Durata: aprox. 60 Minute
Contributia de participare: 50 lei/persoana

Se recomand─â prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de #programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro