Sigur v-ati intrebat la un moment dat de ce unii oameni dupa un pranz rapid, constand intr-un hot-dog cu cartofi prajiti, sunt capabili sa munceasca eficient toata dupa-amiaza, in schimb altii se simt dezenergizati si au nevoie de hrana la un nivel complet diferit ?….De ce dupa o singura ceasca de cafea, unii oameni devin irascibili, iar altii nu sunt afectati in nici un fel? Care este baza tuturor acestor variatii?

Tipul dumneavoastra de trup, ale carui caracteristici le-ati mostenit la nastere, este cel mai firesc ghid al modului in care ar trebui sa mancati, sa faceti exercitii fizice si sa luati decizii in oricare dintre aspectele vietii dumneavoastra.

Pentru ca noi femeile suntem profund interesate de armonia proportiilor noastre fizice, evenimentul la care va invitam sa participati vine sa va ajute sa identificati tipul de constitutie pe care il aveti si in functie de acesta regimul alimentar – inclusiv plante si condimente – care va vor permite echilibrarea constitutiei, vom face recomandari privind tehnici si sugestii pentru mentinerea bunastarii si echilibrului interior.

Conceptul de tipuri constitutionale sau DOSHA- URI este unic si apartine sistemului milenar AYURVEDA. Astfel se cunosc trei tipuri constitutionale : VATA DOSHA, PITTA DOSHA si KAPHA DOSHA. Tipul de constitutie pentru fiecare persoana in parte depinde de combinatia celor 5 elemente subtile : pamant, apa, foc, aer si eter.

In Kapha femeile sunt onctuoase, solide, vitale, afectuoase si pofticioase. Cele Pitta sunt cu trup relaxat, tonic, pasionale, inteligente, iar tipul Vata are trup subtire, greutate mica, oase delicate, friguroase si indecise.

In ce categorie va incadrati? Cum va armonizati viata de zi cu zi cu felul vostru natural de a fi? Care sunt rutinile, viciile si nemultumirile cu care va confruntati?

Va asteptam sa descoperim impreuna noi modalitati de a ne dezvolta feminitatea autentica, de a fi in acord cu ceea ce am primit ca un „dar” de la natura in momentul nasterii noastre.

Ne va ghida in aceasta calatorie initiatica instructor Indian Yoga – Cristina Paula Teodorescu.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero – locatia aici) ­čĺĽ
Data: 08.03.2019 – ora 10.30 AM
Durata: aprox. 90 Minute

Se recomand─â prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca sa ne simtim in largul nostru in studio. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul atelierului. ­čśŹ

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro